Microsoft Moderne Werkplek CIE

De start van jouw moderne werkplekomgeving

De inrichting van een toekomstbestendige werkplek vraagt om een bewuste visie en strategie. Werken jouw medewerkers op de manier die bij ze past? Ben je voorbereid op alle nieuwe ontwikkelingen? Hoe kunnen mijn medewerkers sneller, slimmer en veiliger werken? En wat houdt de moderne werkplek precies in?

Moderne Werkplek Customer Immersion Experience (CIE) – wat gaan we doen?

De Microsoft CIE is een interactieve sessie van drie uur waarin je alle mogelijkheden van de moderne werkplek zelf kan ervaren. De moderne werkplek zet maximaal in op mobiel, productief en veilig werken.

Het is een kosteloze praktijkgerichte workshop waar je ontdekt met welke Microsoft-middelen de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden verbeterd kan worden. Jij en je collega’s gaan aan de slag op tablets, laptops en smartphones en ervaren het gemak van de allerlaatste Microsoft-technologieën. Daarnaast willen wij graag met jou meedenken hoe deze het meest effectief voor jouw organisatie kunnen zijn.

Voor wie?

De CIE is gericht op directie, management en stakeholders welke betrokken zijn bij het beslissingsproces binnen de organisatie. De CIE is het meest effectief wanneer managers met verschillende taken vanuit de organisatie aanwezig zijn. Het minimale aantal deelnemers voor de CIE is vier personen, waarbij maximaal de helft een IT of IT-managementrol heeft. Er is ruimte voor maximaal 9 deelnemers.

• Directie
• Management
• IT managers
• Business managers
• Innovatie managers

Locatie

Graag verwelkomen wij jou en jouw collega’s op ons kantoor te Lijnden.

Datum prikken?

Meld je aan via door op onderstaande banner te klikken voor meer informatie of het boeken van een sessie.

Meer informatie? Mail me even.