HoloLens: de toekomst begint vandaag

Een blik in de toekomst van virtuele technologieën zoals de HoloLens, die jou én jouw organisatie klaarmaken voor de toekomst. Hoe pak je dat aan? Het kan moeilijk zijn om de business case die je min-of-meer voor ogen hebt helder te krijgen of te toetsen naar de (on)mogelijkheden.

Samenwerken en Samen Werken

Samenwerken en communiceren zijn essentieel voor het succes van een organisatie. Toch is samenwerken ook vaak een struikelblok. Medewerkers werken allemaal aan een eigen versie van documenten, lokaal opgeslagen en daardoor niet voorzien van de meest recente wijzigingen.

De waarde van je oplossing inzichtelijk met Insights

Om beter op resultaat te kunnen sturen, zet Wortell analytische tools in voor de oplossingen die wij ontwikkelen. Denk aan apps en het intranet. Zo weet je zeker dat jouw investering doet waar zij voor bedoeld is: waarde toevoegen aan jouw organisatie.

Governance onder controle met een plan op maat

Een Governanceplan anticipeert op de behoeften en de doelstellingen van de organisatie, bedrijfsafdelingen en teams. Het biedt een complete set van ICT-richtlijnen, procedures, rollen en meer. Met behulp van concrete workshops ondersteunt Wortell organisaties in de opzet van een doeltreffend Governanceplan.

Omarmen van nieuwe technologie

Zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is met de nieuwste technologie is de beste manier om er enthousiast voor te worden. Maar een mooi nieuw systeem wordt alleen een succes als mensen het graag gebruiken. Daarom stellen we een slimme adoptiestrategie op, die past bij jouw organisatie.

Stabiele architectuur vormt de basis

‘Elk voorkant heb ze achterkant’ je hoort het ons voetbalgenie al zeggen. Klopt, al die mooie oplossingen draaien alleen als ‘de achterkant’ ook goed ontworpen is. Wortell adviseert organisaties over een stabiele en schaalbare architectuur en helpt bij de implementatie van de (hybride) omgeving.

Mobiel werken verhoogt productiviteit

Je mensen willen onbelemmerd overal en altijd kunnen werken en direct op hun tablet de nodige administratie doen. Online, offline, automatisch synchroniseren. Wij zorgen dat het werkt. De complete oplossing in de Cloud vergroot de flexibiliteit en schaalbaarheid.

Apps die het werk makkelijker maken

Apps maken het werkende leven makkelijker en aangenamer. Vooral voor taken die je regelmatig en snel wilt doen, is een app geschikt. We maken voor je bestaande systemen apps die toegankelijk en intuïtief werken. Noem het productiever, of gewoon lekker je werk doen.

Social samenwerken

Samenwerken is communiceren. Bij Wortell houden we het graag zo eenvoudig en effectief mogelijk. Van Yammer, videoconferencing, telefonie tot e-mail. We bekijken samen wat het beste past bij jouw communicatiestrategie. Maak je mensen blij met tools waar ze echt wat aan hebben.

De kracht van standaardisatie binnen Office 365

Een Office 365 implementatie gaat verder dan de technische invoering. Denk bijvoorbeeld aan adoptie en change management en nieuwe business scenario’s. Wortell is Office 365 implementatiepartner en ondersteunt bij de projectaanpak, migratie, implementatie en ingebruikname van de cloud dienst.