Samen de Cloud strategie bepalen

Veel organisaties maken een stap naar de cloud. Soms voor al hun ICT-diensten, vaak met slechts enkele componenten. We helpen je van idee naar resultaat; samen bepalen we de route in een Envisioning traject. Dat geeft je grip op de toekomstige IT architectuur en de weg daar naartoe.

Omarmen van nieuwe technologie

Zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is met de nieuwste technologie is de beste manier om er enthousiast voor te worden. Maar een mooi nieuw systeem wordt alleen een succes als mensen het graag gebruiken. Daarom stellen we een slimme adoptiestrategie op, die past bij jouw organisatie.

Stabiele architectuur vormt de basis

‘Elk voorkant heb ze achterkant’ je hoort het ons voetbalgenie al zeggen. Klopt, al die mooie oplossingen draaien alleen als ‘de achterkant’ ook goed ontworpen is. Wortell adviseert organisaties over een stabiele en schaalbare architectuur en helpt bij de implementatie van de (hybride) omgeving.

Apps die het werk makkelijker maken

Apps maken het werkende leven makkelijker en aangenamer. Vooral voor taken die je regelmatig en snel wilt doen, is een app geschikt. We maken voor je bestaande systemen apps die toegankelijk en intuïtief werken. Noem het productiever, of gewoon lekker je werk doen.

Social samenwerken

Samenwerken is communiceren. Bij Wortell houden we het graag zo eenvoudig en effectief mogelijk. Van Yammer, videoconferencing, telefonie tot e-mail. We bekijken samen wat het beste past bij jouw communicatiestrategie. Maak je mensen blij met tools waar ze echt wat aan hebben.

Office 365 implementatiepartner

Office 365 is een door Microsoft geboden cloud-service. Wortell ondersteunt organisaties bij de migratie naar Offce 365, maar ook het gebruik daarna.