Handig en leuk

Je medewerkers zijn in hun vrije tijd gewend aan apps op hun smartphones en tablets en al die leuke en handige dingen die je ermee kan doen. Niet zo gek dat ze die laagdrempeligheid en intuïtiviteit ook graag in hun werk willen. En waarom ook niet?

Bestaande technologie, nieuwe app

Niet alle bestaande programma’s zijn echter geschikt voor een tablet. Wortell kan helpen om de technologie die ze nodig hebben begrijpelijk en toepasbaar te maken door er een visueel aantrekkelijke app van te maken. Zo wordt technologie eenvoudig te begrijpen voor medewerkers, wat hun werk leuker maakt. En hun productiviteit verhoogt.

Van idee naar app

Leuk zo’n app, maar wat kan dit nou betekenen voor mijn organisatie? Hoe kan het er voor mijn medewerkers uit zien? En waar moet ik allemaal aan denken? Voor organisaties die enthousiast zijn over de voordelen die een app biedt, maar niet precies weten waar te beginnen, hebben we iets bedacht. We helpen een handje met de App Envisioning workshop. Twee dagen komen we bij je langs om samen aan de slag te gaan met de eerste stappen. We denken met je mee over het idee, we werken de business case uit en zetten zelfs een allereerste versie van de app op. Daarnaast bieden we je inzicht in de technische keuzes en maken we een berekening van de verwachte kosten.

App Envisioning programma

De demo app wordt gerealiseerd in twee aaneengesloten dagen. Omdat er verschillende rollen betrokken worden zoals een developer, front-end developer en een app consultant, werken we op een efficiënte manier aan een concrete basis. Het programma ziet er als volgt uit:

Dag 1: Kick-off, introductie en vormgeving
Dag 2: Presentatie app in demo omgeving, calculatie en afronding

Een voorbeeld is CareConnections voor Windows Tablet, Windows Phone, iOS en Android:

CareConnections app voor de zorg

Meer weten over het App Envisioning programma? Onze collega Cas Hastrich helpt je graag op weg via cas.hastrich@wortell.nl of 020-7505064.

Bijbehorende producten

    Downloads


    Deze klanten gingen je voor: