Mensen laten werken op de manier die bij hen past

Sneller, slimmer en veiliger werken. En daardoor ook nog eens de productiviteit van medewerkers verhogen. Dat doet een naadloos aansluitend en perfect ondersteunende werkomgeving. De moderne werkplek is plezierig, eenvoudig, veilig en plaats- en tijdonafhankelijk. En past zich volledig aan naar jouw wensen en voorkeuren. In de moderne werkplek kies je je werkzaamheden en welke data je daarvoor nodig hebt. Op welk device? Dat doet er niet toe. Op kantoor, bij de klant, ’s avonds thuis: je opent je smartphone, laptop of tablet en werkt meteen door met de documenten die je het laatst geopend had.

“Een moderne werkplekomgeving die maximaal inzet op mobiel werken, efficiënt samenwerken en slimmer communiceren.”

Hoe ze dit hebben aangepakt bij BNN-VARA? Ze vertellen het je graag.

De inrichting van een toekomstbestendige werkplek vraagt om een bewuste visie en strategie. Hoe pak je dat aan? Werken jouw medewerkers op de manier die bij ze past? Wat houdt de moderne werkplek eigenlijk precies in?

Alvast een start maken?

Download de whitepaper over ‘De Moderne Werkplek’. Hierin staan tips voor iedereen die slimmer, sneller en veiliger wil werken.
Gratis whitepaper :‘tips voor de ideale werkplek’ nu downloaden
moderne werkplek

Waarom de Moderne Werkplek?

Wortell helpt om tot de ideale werkplek te komen. Standaard of op maat. Super veilig, efficient samenwerken, slimmer communiceren en dat op ieder type apparaat. Vergroot de productiviteit van je medewerkers om concurrentievoordeel te behalen. Een werkplek die vrijheid biedt en kan meebewegen in een snel veranderende wereld.

Wat is de moderne werkplek?

Haal het beste uit jezelf en verhoog de productiviteit

Veiligheid die het werken niet in de weg staat

Een werkplek die vrijheid biedt en kan meebewegen in een snel veranderende wereld

Op elk apparaat overal en altijd kunnen werken

Altijd met de laatste innovaties

Jouw moderne werkplek ontwikkelt continu door. Zijn er nieuwe methodieken op de markt die het werken nog meer vereenvoudigen? Die worden meteen geadopteerd. Zonder dat jij iets hoeft aan te schaffen of aan te passen. Je werkplek ontwikkelt mee met de snel veranderende wereld. Je werkt efficiënter en met meer plezier. En altijd met de laatste innovaties.

Vraag brochure aan

Veilig vanuit de kern

Is je eigen apparaat kwijt of onbereikbaar? Crash of diefstal? Geen probleem. Op elk ander of nieuw device open je meteen dezelfde data, dezelfde geschiedenis, dezelfde look en feel. Dat is nog eens slim werken.

Download whitepaper

Relevante cases

Contact

Leoniek van Duin

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op! Ik hoor het graag als we je ergens mee kunnen helpen.