De meeste bedrijven denken goed na voordat ze geld investeren in nieuwe technologie. Hoe levert dit een bijdrage aan de organisatiedoelen? Wat kost het en wat levert het op? Helaas ervaren we nog vaak dat – wanneer de technologie eenmaal in gebruik is – de praktische waarde van de oplossing niet wordt gemeten. Met als gevolg dat de oorspronkelijke doelen wellicht niet (volledig) worden behaald.

Continu resultaat meten

Om ervoor te zorgen dat we beter op resultaat kunnen sturen, zet Wortell analytische tools in voor vrijwel iedere oplossing die we voor organisaties ontwikkelen. Ongeacht of het een app, een intranet of een document managementsysteem betreft. Met behulp van deze tools meten we continu op welke manier onze oplossingen worden gebruikt. Deze informatie vertalen we naar de doelstellingen van jouw organisatie. Zo zie je dus direct of jouw doelstellingen worden behaald, bijvoorbeeld doordat medewerkers productiever zijn geworden of doordat zij hun tijd efficiënter indelen.

Azure Analytics & Power BI

De tools Azure Application Insights en Power BI worden ingezet om een goed beeld te vormen van het gebruik van onze oplossingen. Azure Application Insights verschaft ons allerlei informatie over de gebruikte oplossing, zoals performance-issues, welke features worden gebruikt (en door wie) en op welke manier gebruikers door de omgeving navigeren.

PowerBI Dashboard

Met Power BI maken we vervolgens dashboards waarin de toegevoegde waarde van de oplossing wordt gevisualiseerd. Power BI stelt ons in staat om openbare overheidsdata en bedrijfsgegevens samen te voegen tot één overzichtelijk totaalplaatje. Zo zien we hoe de productiviteit van medewerkers wordt beïnvloed door de hoeveelheid files. En op welke manier demografische factoren een rol spelen bij de winstontwikkeling binnen een bepaalde regio.

Laat Insights werken voor jouw organisatie

Wortell maakt de waarde van technologie meetbaar. We bepalen samen met jouw organisatie welke gebruiksaspecten gemeten moeten worden en richten daarna dashboards in waarmee jij moeiteloos inzicht krijgt in zowel het gebruik als de waarde van een oplossing. Zo weet je zeker dat jouw investering doet waar zij voor bedoeld is: waarde toevoegen aan jouw organisatie.

Bijbehorende producten

Downloads


    Deze klanten gingen je voor: