Je mensen willen onbelemmerd overal en altijd kunnen werken en direct op hun tablet de nodige administratie doen. Online, offline, automatisch synchroniseren. Wij zorgen dat het werkt. De complete oplossing in de Cloud vergroot de flexibiliteit en schaalbaarheid.

Werkplezier mee omhoog

Mobiel werken kan niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook het werkplezier vergroten. Als je mensen tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken, ervaren ze meer vrijheid en verantwoordelijkheid. Tablets en smartphones verbinden hen met elkaar en met een netwerk in de Cloud. Offline werken is gelukkig ook mogelijk, net als automatisch synchroniseren, zodat je altijd de laatste versies bij de hand hebt. Wij zorgen natuurlijk ook voor de veiligheid en de continuïteit van het systeem.

Slim bundelen

Samen bekijken we welke verschillende behoeften er binnen de organisatie bestaan. Niet iedereen heeft immers dezelfde tools nodig om slim te werken. Met behulp van persona’s bundelen we activiteiten van typen medewerkers met gelijksoortige technologische behoeften. Zo komen we voor je organisatie tot een flexibele, schaalbare en veilige totaaloplossing.


Deze klanten gingen je voor: