Een Office 365 implementatie gaat verder dan de technische invoering. Je wilt natuurlijk dat de Microsoft dienst volledig gebruikt wordt door alle betrokkenen. Hebben jullie daarom al nagedacht over adoptie en change management? Tegelijkertijd is het van toegevoegde waarde om na te denken over nieuwe business scenario’s. Office 365 maakt het namelijk op allerlei manieren mogelijk om te communiceren en samenwerken met leveranciers, klanten en partners. Welke keuzes kun je voor jouw organisatie het beste maken?

BNN-VARA

BNN-VARA heeft met behulp van Wortell de werkplekken voor haar werknemers compleet vernieuwd. In het volledig verbouwde pand werken werknemers nu flexibel en vanuit de Cloud. Hoe ze dit hebben aangepakt en ervaren? Ze vertellen het je graag.

De weg naar Office 365

Wortell gelooft dat het antwoord te vinden is in de standaardisatie van Office 365. Vanaf het bepalen van de Cloud strategie tot aan de projectaanpak, migratie, implementatie en ingebruikname van de dienst. Als Office 365 implementatiepartner ondersteunen wij organisaties bij:

  • Cloud Readiness Assessment
  • Technische implementatie van Office 365
  • Migratie e-mail naar Exchange Online
  • Migratie naar OneDrive for Business en SharePoint Online
  • Realisatie SharePoint portalen
  • Adoptie en ondersteuning van eindgebruikers

 

Cloud Business Community

Office 365 is een cloud dienst. Microsoft lanceert hiervoor continu nieuwe updates en uitbreidingen. Ook jouw organisatie krijgt met deze nieuwe uitbreidingen te maken. Maar hoe weet je welke updates interessant zijn? De Cloud Business Community helpt je deze vragen beantwoorden. Onze periodieke mailings informeren over relevante updates en lichten toe wat die updates betekenen voor jouw business. Je kunt kosteloos lid worden van de Cloud Business Community.

Beste Office 365 implementatiepartner wereldwijd

Wortell is Office 365 implementatiepartner sinds de dag dat Microsoft de dienst introduceerde (destijds BPOS). Inmiddels hebben wij vele tientallen organisaties ondersteund met de migratie naar Office 365, hebben wij Office 365 bij enkele honderdduizenden mensen geactiveerd en zijn wij twee keer verkozen door Microsoft tot de beste Office 365 implementatiepartner wereldwijd. Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.


Deze klanten gingen je voor: