To Cloud or not to Cloud, that is the question. Wat zijn de voordelen en nadelen van een Cloud-omgeving? Hoe zit het met de veiligheid van gegevens? Wortell kan je organisatie verder helpen met het bepalen van de juiste Cloud-strategie.

Gebruikmaken van de Cloud maakt dat je anders omgaat met de kosten en het technisch onderhoud. Hetzelfde geldt voor inrichting, beveiliging en beschikbaarheid. Het vraagt omdenken van je. Niet meer gaan voor vijfjarenplannen en een architectuur voor de eeuwigheid, maar wendbaarheid en schaalbaarheid.

Al deze aspecten komen aan bod als we samen gaan kijken naar de huidige inrichting van de infrastructuur en licenties, waarmee je inzicht krijgt in de mogelijke Cloud-scenario’s voor je organisatie. Zodat je kan gaan voor een oplossing die goed voelt en past bij jouw organisatie. Een oplossing voor nu, maar ook voor de nabije toekomst.

Dit doen we samen in een Envisioning traject: we brengen de behoeften in kaart en zetten deze af tegen de huidige situatie. Resultaat: een concrete roadmap naar een toekomst waar je voorop loopt. Lees de ervaringen van Jaïr Hokstam die organisaties begeleid in Envisioning trajecten.

Geen spel zonder spelregels

Nieuwe technologie biedt veel mogelijkheden voor je medewerkers om zelf mee los te gaan. Zonder duidelijke richting kan een omgeving snel uitgroeien tot een ICT-nachtmerrie; een ongecontroleerd, ongestructureerd en onbeheersbaar geheel. Om de nieuwe technologie optimaal te benutten, is een slim Governanceplan vanaf dag 1 noodzakelijk.

Governance is een overkoepelend begrip voor het vastleggen van regels, rollen, verantwoordelijkheden en processen. In het Governanceplan leg je vast wie wát mag doen binnen een omgeving, de spelregels als het ware. Klinkt ingewikkeld, maar we zijn er goed in.


Deze klanten gingen je voor: