Samenwerken in SharePoint

Samenwerken en communiceren zijn essentieel voor het succes van een organisatie. Toch is samenwerken ook vaak een struikelblok. Medewerkers werken allemaal aan een eigen versie van documenten, lokaal opgeslagen en daardoor niet voorzien van de meest recente wijzigingen.

Inmiddels kan iedereen plaats- en tijdonafhankelijk werken, waardoor documenten dan ook (veilig graag) plaats- en tijdonafhankelijk beschikbaar moeten zijn. En een moderne organisatie schakelt strak met partners en leveranciers en deelt informatie onderling.

De nieuwe stijl van samenwerken met klanten, leveranciers en partners is digitaal. Documenten worden centraal beschikbaar gesteld en zijn overal te benaderen met de juiste rechten.

Zonder een visie op samenwerken en een georganiseerde aanpak kunnen de snelle tools en mogelijkheden net zo snel een chaos van je gegevens maken. Wortell weet hoe je de nieuwe technieken zo inzet dat ze je organisatie sneller, wendbaarder en slagvaardiger maken.

Samenwerken met SharePoint

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om SharePoint van Microsoft in te zetten voor een optimale samenwerking. Onderling, met klanten, met leveranciers en met partners. Het delen van informatie staat hierbij centraal.

Om dit soepel te laten werken, vraagt nogal wat organisatie en denkwerk. De technologie is er al. De kennis over hoe deze in je voordeel te laten werken hebben we ook in huis.

Wortell adviseert hoe je organisatie de voordelen van SharePoint efficiënt kan inzetten. We helpen je met een traject naar de ideale situatie en brengen alle concrete stappen in kaart.

Delen, borgen en benutten van kennis binnen organisaties?

De nieuwe stijl van samenwerken met klanten en leveranciers is digitaal. Kennis delen, makkelijk versies bijhouden, informatie vinden en terugvinden. Plaats- en tijdonafhankelijk. Hoe doe je dat? We helpen je met een traject naar de ideale situatie en brengen alle concrete stappen in kaart.

Neem contact met ons op

Sociaal intranet

Standaard, direct te gebruiken of een intranet volledig aangepast aan je eigen wensen. Wortell heeft veel ervaring met de realisatie van SharePoint Intranet oplossingen. We hebben er inmiddels honderden van gemaakt.

Meer informatie

Relevante cases

Leoniek van Duin

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op! Ik hoor het graag als we je ergens mee kunnen helpen.