arrow-down book car drink email facebook home laptop linkedin magnifier mobile-phone money phone time twitter hamburger download product Menu

Over Wortell

Wij helpen organisaties om in hun veranderende bedrijfsomgeving steeds voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe technologie. Benieuwd naar ons verhaal?

Wij zijn Wortell

Wij geloven in technologie. Niet als doel op zich, maar als middel om verandering te realiseren. Om nog beter en efficiënter je werk te kunnen doen. Zo blijf jij de concurrentie voor.

We weten als geen ander hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Daarom begeleiden we je door het hele proces: van advies, implementatie, wegwijs maken van de eindgebruikers tot en met zorgeloos beheer.

Onze werkwijze

Envisioning: samen stappen bepalen

Samen maken we een roadmap naar de toekomst. We formuleren heldere doelstellingen, die we vertalen naar oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van je medewerkers.

Implementatie

Door onze kennis en ervaring met Microsoft-oplossingen bieden we voor iedere organisatie de geschikte realisatie. Van het ontwerpen tot de uitrol van applicaties of een eigen totale omgeving.

Omarmen nieuwe werkwijze

Ook goede veranderingen leveren weerstand op. Dat begrijpen we, daarom bedenken we een slimme adoptiestrategie. Zo kunnen de nieuwe werkwijze en functionaliteiten met plezier omarmd worden en snel een verschil maken.

Zorgeloos beheer

Beheren is meer dan alleen zorgen voor een werkend systeem. We adviseren de beheerorganisatie bij functionele en technische vraagstukken, zodat de nieuwe technologie en de bedrijfsprocessen blijven samenwerken.

Daarom Wortell

Bouwen met top technologie

Wij maken slim gebruik van standaard technologie. Dat scheelt tijd en geld.

De Wortell Way

Dat is informeel, laagdrempelig en nuchter. Daar kom je verder mee.

Wortell innovatief?

Eerlijk gezegd kunnen we niet anders. Het zit nou eenmaal in onze genen.

Lange termijn oplossing

Het gaat ons om de meerwaarde, technologie is een middel.

Knappe koppen

Je kunt met ons praten. Lachen ook; we werken met onze hersens en vanuit ons hart.

Ons team

Een mooi stel bij elkaar. En Wortellers gaan ver, in hun werk, maar ook daarbuiten. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk.

Altijd plek voor nog een gek

Nee serieus, als jij een enthousiaste veranderaar bent, laat je dan horen. We hebben momenteel 7 vacatures openstaan. Zit jouw hokje er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie en leg uit waarom je bij ons hoort.

Bekijk onze vacatures