EBC studiereis voor de zorg 2014

​​Ieder jaar organiseert Wortell, samen met Microsoft, een specifieke studiereis voor de zorg naar het hart van Microsoft in Redmond. Seattle.​

1 min Blog Tom de Bakker 24 november 2013

Met een kleine groep deelnemers – werkzaam in de zorg – reist Wortell, samen met Microsoft, ieder jaar af naar Redmond, Seattle. Hier bevindt zich het hart van Microsoft. In het Executive Briefing Center krijgen deelnemers inzicht in wat er momenteel bij Microsoft speelt en ontwikkelingen die zij in de (nabije) toekomst verwachten. Op deze wijze kunnen deelnemende organisaties extra kennis opdoen die hen ondersteunt bij het bepalen van de IT-strategie.

 

Het programma

​Maandag Vertrek vanaf Schiphol
​Dinsdag ​Referentiebezoek aan zorginstellingen. De middag is vrij te besteden.
​Woensdag ​​Microsoft Campus – Executive Briefing Center
​Donderdag Microsoft Campus – Executive Briefing Center
Vrijdag Vertrek naar Schiphol
​Zaterdag ​​Aankomst op Schiphol

 

Het programma wordt zorgvuldig samengesteld door Wortell, in samenwerking met Microsoft. Om het programma optimaal aan te laten sluiten op de vragen, wensen en behoeften van de deelnemende organisaties is het altijd mogelijk om onderwerpen aan te dragen.

 

Doelgroep

Deze reis is geschikt voor business decision makers en technical decision makers werkzaam in de zorgsector. We raden organisaties aan om met twee vertegenwoordigers deel te nemen aan deze reis. Zo kan direct, nog tijdens de reis, de brug geslagen worden tussen de business en IT.

 

Datum

Vertrek op maandag 6 oktober en terugkomst op zaterdag 11 oktober (ochtend).

 

Locatie

Microsoft Executive Briefing Center

Redmond, Seattle – USA

 

Aanmelden

Heeft u interesse in deelname, neem dan contact op met Luc Joziasse of uw accountmanager.

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom