Eenvoudig processen automatiseren in de zorg met PowerApps

Microsoft Event Evenement 18 November 2019

Zorginstellingen kampen veelal met processen die handmatig, complex of met veel papierwerk uitgevoerd moeten worden. Dit zorgt voor uitdagingen in het zorgproces, wat het moeilijk maakt om efficiënt en effectief (samen) te werken.

Het onbekende gereedschap: PowerApps

Om processen te automatiseren en digitaliseren is PowerApps een eenvoudige tool die standaard in je Office 365 pakket zit en dus door iedere eindgebruiker in te zetten is! Je kunt er snel en met weinig inspanning resultaat mee behalen. Geen codeerkennis of codeerwerk vereist. Jij als maker kunt de app gebruiken, maar ook de gewenste collega’s. Het is jammer dat nog niet veel mensen van deze Office 365 producten gehoord hebben.

Daarom organiseren we samen met Microsoft een evenement over PowerApps speciaal voor de zorgsector. We laten inspirerende cases zien, geven alle informatie die je nodig hebt over de mogelijkheden én sluiten af met een workshop.

Bouw binnen uren, in plaats van maanden, apps die gemakkelijk een verbinding maken met data, die Excel-achtige uitdrukkingen gebuiken om logica toe te voegen en die op het web, iOS en Android apparaten draaien.

Programma event

12:00 uur Lunch
13:00 uur Het powerplatform: PowerApps, PowerBI, Flow
14:45 uur Aan de slag met PowerApps
16:00 uur Afsluiting en borrel

Het event vindt plaats bij Microsoft op maandag 18 november.
Het is een kosteloos event waarbij zowel klanten als nieuwe relaties welkom zijn.

Schrijf je snel in!

Deel je enthousiasme

Kasper van Duijn

Ik help klanten in de zorg het beste uit zichzelf te halen met behulp van technologie.

Stuur Kasper een e-mailBekijk alle blogs van Kasper