Evenement: System Center R2

​Donderdag 29 augstus staat bij ons in het teken van System Center R2. Tijdens deze dag gaan we in op de nieuwe mogelijkheden die System Center biedt voor het beheren van je IT-omgeving.<

1 min Blog Tom de Bakker 9 juli 2013

Donderdag 29 augstus staat bij ons in het teken van System Center R2. Tijdens deze dag gaan we in op de nieuwe mogelijkheden die System Center biedt voor het beheren van je IT-omgeving.

System Center helpt organisaties bij het beheren van zowel de fysieke als virtuele IT-omgeving(en). Met de introductie van System Center R2 kunnen nieuwe functionaliteiten organisaties verder helpen in het optimaliseren van o.a. de infrastuctuur. Tijdens deze bijeenkomst bekijken we System Center vanuit managementperspectief (aan de hand van diverse scenario’s) en vanuit de techniek (nieuwe specs en mogelijkheden).

 

Het programma

​13.00 uur ​Aanvang
​13.30 – 14.30 uur ​Keynote ‘Hoe beheer je je omgeving/ Het idee achter System Center’
​14.45 – 16.45 uur ​Deepdive in System Center R2
​17.00 uur ​Afsluiting + borrel

 

Doelgroep

De keynote is op managementniveau. Aan de hand van diverse scenario’s worden de verschillende producten van System Center uitgelicht. Tijdens de deepdive gaan we, samen met techneuten, verder de techniek in.

 

Level

100 voor de keynote

300 voor de deepdive

 

Datum

Donderdag 29 augustus

 

Locatie

Wortell, Schipholweg 641, 1175 KP te Lijnden

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom