Juist nú aan de slag met actuele inzichten uit Power BI

Webinar Evenement 11 June 2020

Power BI is onderdeel van de Office 365 Suite en op dit moment een veelgebruikte tool. Logisch want juist nu zien we dat IT afdelingen van onze klanten overrompeld worden met vragen over hoe informatie sneller en beter uit systemen kan worden gehaald. Of het nu gaat om actuele verkoopcijfers, forecasting , logistieke processen, maar ook zeker als het gaat om stuurinformatie. Power Bi biedt uitkomst. Het rondsturen van excels om inzichten te delen is voor jouw organisatie dan echt verleden tijd.

Maak het verschil met belangrijke inzichten

Zodra je Power BI inzet kun je databronnen automatisch uit lezen om het vervolgens te visualiseren. Is dat op korte termijn niet haalbaar? Dan kun je er ook voor kiezen om vanuit vaste excelformaten data te visualiseren en te bewaken.

Webinar 11 juni

Hoe je dat precies doet vertellen we tijdens ons gratis webinar op donderdag 11 juni om 11:00 uur. We laten dit zien aan de hand van verschillende praktijkscenario’s. Daarnaast laten we zien hoe je gemakkelijk kunt samenwerken in rapportages en inzichten met elkaar kunt delen.

Aanmelden

Deel je enthousiasme

Rémy Bosman

Ik ben Data Intelligence Engineer bij Wortell.
Heb je een vraag? Leuk als je even contact opneemt!

Stuur Remy een e-mailBekijk alle blogs van Remy