Ontdek Microsoft Azure als platform binnen educatie

Seminar Evenement 12 February 2020

Steeds meer scholen maken de stap naar de Azure cloud. Vaak op het moment dat fysieke servers afgeschreven worden of wanneer scholen gaan innoveren en hun studenten en docenten een moderne slimme werkplek willen aanbieden. Meer weten over de stap naar Azure? Meld je direct aan voor het seminar!

Niet een kwestie van de knop omzetten

Hoe ziet zo’n transformatie eruit en wat kan ik van Microsoft en mijn Microsoft partner verwachten? Kan mijn huidige omgeving over naar Azure en welke kosten komen hierbij kijken? Hoe richt ik mijn Azure omgeving optimaal in? En hoe zorg ik er na de transformatie voor dat mijn applicaties veilig in Azure draaien? Hoe zorg ik er na de transformatie voor dat ik mijn Azure omgeving optimaal inricht en benut zodat ik echt kosten kan besparen?

Dit zijn vragen die we geregeld horen. En terecht! Een cloudtransitie is niet een kwestie van de knop omzetten. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy.

Azure voor educatie seminar

Om hier inzichten in te geven organiseren we een kosteloos Azure seminar speciaal voor mbo,hbo en wo instellingen die recentelijk de stap naar Azure gemaakt hebben óf overwegen de stap te maken. Het seminar vindt plaats op woensdag 12 februari van 09:30- 13:00 uur bij Microsoft.

Programma
09:30 uur: Azure trends binnen educatie
10:00 uur: Hoe Marnix Academie de stap naar Azure maakte
11:00 uur: Hoe ziet een traject naar Azure eruit en hoe blijf ik optimaliseren?
11:30 uur: En de volgende stap is een datagedreven school of onderzoeksbureau in Azure
12:15 Lunch

Voor wie?

Deze workshop is voor IT managers, Informatiemanagers, CIO’s, Innovatiemanagers, Managers Bedrijfsvoering en Architecten. En of je nu klant bent of niet. Wij delen onze kennis graag!

Inschrijven

Let op: dit event is gericht op mbo, hbo, wo instellingen.

Ruimte voor innovatie bij de Marnix Academie

Bekijk case

Deel je enthousiasme

Sander van Roon

Als Accountmanager Educatie bij Wortell help ik onderwijsinstellingen om in hun veranderende bedrijfsomgeving voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe technologie. Wortell begeleidt organisaties door het proces van advies, implementatie, wegwijs maken van de eindgebruikers (Adoptie) tot en met zorgeloos beheer.

Stuur een e-mailBekijk alle blogs van