Onze Movember helden

Het is alweer november en dus ook MOVEMBER. Die maand waarin je als man uitgedaagd wordt om in 30 dagen een machtig mooie snor te kweken. En dat is niet (alleen) voor de lol.

1 min Blog Tom de Bakker 2 november 2015

Het is alweer november en dus ook MOVEMBER. Die maand waarin je als man uitgedaagd wordt om in 30 dagen een machtig mooie snor te kweken. En dat is niet (alleen) voor de lol. Want je snor is tijdens Movember een puur en natuurlijk uithangbord dat gesprekken uitlokt over de gezondheid van de man. Naast het creëren van aandacht voor o.a. prostaatkanker is het doel van de deelnemers om donaties op te halen voor de Movember Foundation. Welke KWF-Movember onderzoeken naar prostaat- en teelbalkanker financiert.

Onze Movember helden

Wortell heeft een team van Movember helden opgericht die deze maand flink hun best gaat doen om een prachtsnor te kweken. En dat is niet voor niets. Aan het einde van de maand doneren we voor iedere snor €50,- aan de Movember Foundation. Even voorstellen met een mooie before-foto:

Lennard
Lennard
Bas
Bas

Renebefore
René

Marnix copy
Marnix

Peter_before
Peter

Dennis_before
Dennis

Ook je steentje bijdragen?

Bekijk onze Movember teamsite en doe een donatie. Omdat het kan.

Go team!

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom