Opnieuw 3 Microsoft MVP talenten bij Wortell

1 min Blog Paul Keijzers 4 juli 2018

MVP status

Deze week kreeg ik onderstaand bericht in mijn mail. Mijn MVP status is weer een jaar verlengd. Het is een bijzondere award voor mij en de tweede keer dat ik hem heb mogen ontvangen. De award krijg ik als erkenning van mijn bijdrage in technische community’s.

Collega MVP’s bij Wortell

Bij Wortell lopen meer collega’s met deze bijzondere MVP status. Zo heeft collega Freek Berson voor het 8e opeenvolgende jaar de award ontvangen in de categorie Enterprise Mobility. Ook mooi om te vermelden is dat onze CIO Danny Burlage op het gebied van Office Servers en Services zijn MVP status verlengd heeft. Het kenmerkt de uitstekende relatie tussen Microsoft en Wortell.

Ontwikkeling

Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen. Zo zetten we coaching, training en inspirerende sprekers in. Je hebt dus je eigen succes in de hand. Je stelt je eigen prioriteiten, geeft en krijgt feedback en draagt zo actief bij aan die continue verbetering die we zo belangrijk vinden. Want daarmee maken we het verschil. Volgend jaar hoop ik de award weer te mogen ontvangen. Voor mij betekent dit dat ik opnieuw veel blogs zal schrijven en aan allerlei podcasts en webinars en events zal deelnemen.

Deel je enthousiasme

Paul Keijzers

Met techniek voel ik me als een vis in het water. Collega’s zullen mij een echte SharePoint-specialist noemen. Verder ben ik technisch begaafd in Microsoft Office 365 en Azure. Ik word enthousiast als de klant dat ook is. Daar haal ik mijn grootste plezier uit; net even verder gaan. De naam van mijn Twitter (@kbworks) verwijst naar mijn grootste hobby: kitesurfen.

Stuur Paul een e-mailBekijk alle blogs van Paul