Party Alert app voor Windows Phone 8

​Vanaf vandaag is de app 'Party Alert' voor Windows Phone 8 te downloaden. De app is door Wortell ontwikkeld in opdracht van Bouman GGZ.

1 min Blog Tom de Bakker 11 augustus 2013

Vanaf vandaag is de app Party Alert voor Windows Phone 8 te downloaden. De app is door Wortell ontwikkeld in opdracht van Bouman GGZ en houdt gebruikers via persoonlijke overzichten volledig op de hoogte van feesten en evenementen waarin zij geïnteresseerd zijn. De toegevoegde waarde voor Bouman GGZ ligt in het feit dat deze partyinformatie wordt aangevuld met drugsinformatie. Hierdoor ontvangen gebruikers op een laagdrempelige manier ‘alerts’ die voor hen relevant zijn.

 

De iOS-versie van de app was vanaf het voorjaar beschikbaar. Wortell is door Bouman GGZ benaderd om de app ook voor het Windows Phone platform te ontwikkelen. Benieuwd naar de app? Je kunt hem kosteloos downloaden via de Windows Phone app store.

Party%20Alert%20(7)  Party%20Alert%20(3)

Windows 8 app

 

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom