Seminar: de moderne educatie werkplek

Optimaliseren, beveiligen én kosten besparen met nieuwe technologie

Onderwijsinstellingen kennen een aantal specifieke uitdagingen op IT gebied. Verschillende typen gebruikers verwachten andere faciliteiten en vergen een andere security aanpak. Denk aan studenten met een eigen device, docenten die op verschillende plekken werken en kantoormedewerkers met een vastere werkplek.

Daarbij komt het brede pakket aan toepassingen dat voor deze verschillende gebruikers ontsloten moet worden. Van verouderde legacy applicaties tot moderne SaaS oplossingen. Hoe richt je als onderwijsinstelling je IT infrastructuur zo in dat iedere gebruiker optimaal wordt ondersteund met een moderne werkplek? Met een vereenvoudigde beheeromgeving en tegen lagere kosten? Een aantal nieuwe technologieën maken het mogelijk.

In deze kennissessie op 19 september van 09.30 uur – 13.00 uur brengen Microsoft, Wortell en Veeam aan de hand van een aantal nieuwe technologieën en praktijkvoorbeelden de huidige mogelijkheden voor onderwijsinstellingen onder de aandacht. Aan bod komen daarbij onder meer:

  • Hoe Remote Desktop Modern Infra (RDmi) ingezet kan worden om alle applicaties (ook legacy) altijd en overal gebruikt kunnen worden.
  • Hoe een moderne educatie werkplek productiever is voor gebruikers en eenvoudiger beheerd kan worden.
  • Praktijkverhaal van de HAS Hogeschool.
  • Hoe organiseer je BYOD optimaal, veilig en stabiel voor studenten?
  • Hoe data altijd en overal veilig en redundant georganiseerd kan worden.

We sluiten de ochtend af met een lunch.

Locatie

Wortell
Schipholweg 641
1175 KP Lijnden

 

Nieuwsgierig geworden naar dit seminar? Schrijf je dan vandaag nog in!

Inschrijven

Deel je enthousiasme

Simone Willems

Wie is Simone Willems?
Of het nu gaat om het coördineren van een online campagne, het schrijven van de nieuwsbrief of het organiseren van een internationale inspiratiereis voor de trouwe klanten van Wortell. Ik word er blij van! Wortell is met alle innovaties continu in beweging, en wij van marketing dus ook.

Stuur Simone een e-mailBekijk alle blogs van Simone