Verhoog het Office 365 gebruik binnen de organisatie

Adoptie Evenement 29 November 2018

Kom naar het adoptie event

Het gebruik van Office 365 is van belang om goed samen te werken. Door moderne middelen in te zetten kun je mensen bij elkaar brengen. Hier liggen voor veel organisaties kansen om efficiënter en sneller samen te werken. We zien het vaak: nieuwe technologie wordt geïmplementeerd, maar de adoptie ervan blijft achter. Tijd om opnieuw naar jouw organisatie te kijken om verbeteringen te identificeren en te realiseren.

Donderdag 29 november in Amsterdam

Kom inspiratie opdoen en ontvang middelen en handvatten om zelf het gebruik van Office 365 binnen jouw organisatie te verhogen en leer meer over change management. Inschrijven en meer informatie over het precieze programma vind je op de website van Microsoft. 

Ervaar adoptie in een escape room

Het event draait om mensen en om adoptie. Hoe reageer jij? Zorg dat je bestand bent tegen stress en probeer helder na te denken. Met behulp van codes, aanwijzingen en een dosis humor ervaar jij de verschillende fases van adoptie in de escape room van Wortell. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan via vooroplopen@wortell.nl.

Voor een ultieme adoptie, zet de eindgebruiker aan het roer!

Lees het blog

Deel je enthousiasme