Webinar: De moderne IT organisatie, de rol van IT verandert

2 min Blog Robert van Son 10 januari 2020

De moderne IT organisatie: de rol van IT verandert

De rol van IT is de afgelopen jaren flink veranderd van beheer naar regie organisatie. Mede door de komst van cloud maken IT afdelingen een grote transitie door richting een moderne IT organisatie. Hierdoor veranderen de werkzaamheden van de IT afdeling en ook de vraag van de interne klant.

IT directeuren en managers zitten midden in de transitie. Waar de IT afdeling voorheen bezig was met het beheren en onderhouden van servers en hardware verschuift de focus van IT nu meer richting het faciliteren van businessvraagstukken. Welke applicaties en tools heeft een moderne IT afdeling nodig? En hoe maakt een IT afdeling deze transitie door?

Lees hieronder meer over het webinar of bekijk direct de opname.

Het webinar

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de veranderende rol van IT, hoe IT afdelingen van moderne organisaties van 250+ medewerkers eruit moeten zien en hoe de moderne IT afdeling de business optimaal faciliteert in de cloud.

Programma

Tijdens dit webinar behandelen we de volgende vragen en onderwerpen:

  • Wat is een moderne IT organisatie eigenlijk?
  • Welke veranderingen gaan IT afdelingen door of zouden ze moeten doormaken?
  • Hoe bewegen IT medewerkers hierin mee?
  • Hoe kan IT de business beter faciliteren?
  • Welke rol speelt het Cloud Competence Center in deze transitie?
  • Het Gartner Center of Excellence
  • Praktijkcases van moderne IT organisaties

Sprekers

Tijdens dit webinar vertellen Robert van Son en Lourens Siderius je alles over de moderne IT organisatie, het Cloud Competence Center en hun ervaringen in de praktijk.

Bekijk direct de opname van het webinar

Bekijk direct de gratis opname van het webinar over de moderne IT organisatie en leer welke stappen je moet nemen om je IT organisatie klaar te maken voor de toekomst.

Deel je enthousiasme

Robert van Son

Het succes van een IT organisatie hangt steeds minder af van technologie. Commodity software en cloud services zorgen voor een verregaande standaardisatie van de techniek. Adoptie door de eindgebruiker en een IT organisatie die snel reageert op vragen en veranderingen zijn de sleutel tot succes. Mijn passie voor organisatiekunde en techniek drijven mij om samen met klanten op zoek te gaan naar de optimale invulling van IT én de IT organisatie. Grote dromen en kleine stapjes zijn de manier om deze doelen ook echt te realiseren.

Stuur Robert een e-mailBekijk alle blogs van Robert