Wortell brengt Podcast uit

Podcast vanuit Wortell met Paul Keijzers en gastsprekers. Hij deelt het laatste nieuws, leuke feitjes, tips en tricks rondom Microsoft Office 365.

Podcast Paul Keijzers 13 oktober 2016

Sinds kort brengt Paul Keijzers om de twee weken een podcast vanuit Wortell.

Deze zijn op dit moment te downloaden vanuit Itunes, Sticher, Tunein en Soundcloud.

Hierin behandelt hij het laatste nieuws rondom Microsoft Office 365  en andere producten van Microsoft.  Ook zullen we leuke feitjes, tips en tricks delen.

Daarnaast interviewt Paul ook Collega’s die wat dieper op bepaalde onderwerpen in gaan. Of bijvoorbeeld net naar een evenement zijn geweest en daar de laatste nieuwtjes op Microsoft gebied hebben gezien.

In de eerste uitzending spreekt Paul met Roel Baan. Hij gaat ons vertellen wat hij gezien heeft op de conferentie Ignite. Dit een grote beurs in Amerika waar Microsoft haar laatste updates en aankondigingen doet.

De podcast is om de twee weken te beluisteren en we zouden het super vinden als je hem gaat beluisteren! Daarnaast is een positieve beoordeling altijd leuk.

Luister op het web direct naar de Wortell Podcast
abonneer via Soundcloud               Soundcloud

via Stitcher                                        stitcher

via TuneIn                                         tunein

via Itunes                                           Itunes

Vragen hoe de podcast te luisteren?

Naar aanleiding van feedback die we kregen bleek dat een aantal gebruikers niet weten hoe een podcast werkt en of hoe ze deze kunnen beluisteren.

Hiervoor wil ik een korte handleiding geven afhankelijk van je toestel.

Apple Iphone of Ipad

Voor Apple gebruikers is de podcast gereleased in iTunes. Op het moment dat je in Itunes zit zoek je op Wortell Podcast en zal hij op je toestel verschijnen. Vervolgens kun je voor 1 aflevering klikken op het wolkje om deze te downloaden. (doe dit op Wifi de gemiddelde podcast is tussen de 25-50 mb)

Je kunt ook klikken op de globale, hier kun je een abonnement nemen zodat je automatisch als eerste de nieuwe podcast krijgt.

We zouden het fijn vinden als je ook een recensie geeft naar aanleiding van het luisteren.

Android

Voor Android heb je verschillende apps die je kunt gebruiken, zelf ben ik fan van Podcast Addict. Wanneer je deze App installeert kun je zoeken op de naam wortell podcast. Vervolgens klik je op abonneren en zal de podcast elke keer wanneer deze live gaat als nieuw item in je lijst verschijnen.  De app moet wel geopend worden om te synchroniseren.

Android & Apple

Voor beide platvormen zijn nog een aantal andere apps beschikbaar zoals Stitcher, Tunein en Soundcloud, de functionaliteit is hierbij hetzelfde.

Windows Phone

Windows Phone heeft een eigen app die podcast heet waarbij  je kunt zoeken op de Wortell Podcast en abonneren. Ook kun je de app TuneIn installeren om de podcast beluisteren.

Gewoon via het web luisteren

Je kunt de podcast natuurlijk ook luisteren of downloaden zonder app, ga hiervoor naar SoundCloud waar je de mogelijkheid hebt om direct te downloaden

Tips

Zelf luister ik ook veel podcasts en deze wil ik graag met jullie delen, leuk als je geïnteresseerd bent in Tech of Entrepeneur zaken:

Nederlands:
De week van NuTech
BNR Digitaal en BNR Internet Vandaag
FranksWatching Podcast
Tech45
Engelstalig
Windows Weekly
Microsoft Cloud Show
Office 365 Dev Podcast
CIAOPS
RunAsRadio
Gary Vaynerchuk
Social media Examiner
The Chase Jarvis Live Show

Meer informatie? Mail me even.

Deel je enthousiasme

Paul Keijzers

Met techniek voel ik me als een vis in het water. Collega’s zullen mij een echte SharePoint-specialist noemen. Verder ben ik technisch begaafd in Microsoft Office 365 en Azure. Ik word enthousiast als de klant dat ook is. Daar haal ik mijn grootste plezier uit; net even verder gaan. De naam van mijn Twitter (@kbworks) verwijst naar mijn grootste hobby: kitesurfen.

Stuur Paul een e-mailBekijk alle blogs van Paul