Zorg in 2030: De computer maakt ruimte voor de menselijke maat

E-Books Danny Burlage 23 september 2019

E-book: innovatie in de tweedelijnszorg

De zorg raakt ons allemaal en door de jaren heen heeft elke technologische vooruitgang de patiënt en zorgprofessional vooruit geholpen. De evolutie van de gezondheidszorg is de laatste honderdvijftig jaar in een stroomversnelling geraakt door technologische ontwikkelingen en kennis. Lees in dit e-book hoe de zorg er in 2030 uit zal zien.

Digitaal Zwitserse zakmes

Dit digitale Zwitserse zakmes heeft ons privéleven, ons werk en de zorg ingrijpend gewijzigd en blijft dit doen. We staan nu op de drempel van échte grote veranderingen. De snelheid van vooruitgang is exponentieel. Ontwikkelingen en onderzoek waar we vroeger jaren voor nodig hadden, doen we nu in een paar maanden. In de nabije toekomst wordt dat zelfs dagen, en daarna nog minder. Allemaal dankzij de toegenomen snelheid en betaalbaarheid van computerkracht.

De zorg in de toekomst

Reis met ons mee naar de zorg in de nabije toekomst. Deze toekomst is gebaseerd op menselijke waarden, kwaliteit van leven en wordt ondersteund door data, computers, robots en kunstmatige intelligentie. De impact hiervan op zorgcentra, zorgprofessionals, de patiënten en de maatschappij is al duidelijk merkbaar, maar zal de manier waarop ze functioneren totaal veranderen.

In dit e-book lees je:

  • De evolutie en uitdagingen van de verzorging
  • Patiënten: verbetert de zorgkwaliteit door automatisering?
  • Zorgprofessionals: werken steeds efficiënter en menselijker
  • De grote zorginstellingen zullen verdwijnen
  • De toekomst is voorkomen, zodat je niet hoeft te genezen

Download het gratis e-book

Deel je enthousiasme

Danny Burlage

Innovatie is wat mij en mijn werk binnen Wortell drijft. Als oprichter en Algemeen Directeur ben ik voortdurend bezig met de manier waarop technologie onze klanten kan helpen succesvol te zijn.

Stuur Danny een e-mailBekijk alle blogs van Danny