Cloud Apps

Wanneer is je moderne werkplek compleet? Zodra jij altijd en overal kunt werken met de applicaties die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Dit vraag soms net wat extra aandacht en bouwwerk. Dit doen we graag voor je.

Wat

Moderne applicaties en webapplicaties heb je veelal in de cloud. Maar daar vind je geen traditionele (Windows) applicaties. Deze zijn namelijk afhankelijk van een applicatie backend. Ze moeten kortom lokaal op je laptop geïnstalleerd zijn. Niet heel future proof. Daarvoor heeft Wortell een oplossing: we zorgen dat je op elk device, vanuit elke locatie toegang hebt tot de traditionele applicaties. Uiteraard leveren we niet in op beveiliging. We bouwen altijd volgens de laatste vereisten van security.

Hoe

Je gebruikt de applicaties op Windows, iOs, MacOs en Android. Hoe we dit regelen? We zijn techneuten hè. En dus gebruiken we het Microsoft Remote Desktop Services platform. De basis hierbij zijn Microsoft Azure en de nieuwste PaaS technologieën.
En jouw case is nooit onmogelijk. Want doordat we nauw samenwerken met Microsoft, ontwikkelen we voor iedere case het ideale scenario.

Meer weten over de techniek hierachter? Bekijk de blogs van MVP Freek Berson, specialist op het gebied van RDS.

Remote Desktop Modern Infra (RDmi), RDS als het platform!

Lees het blog