Datacenter transformation

Cloudtransitie is niet een kwestie van de knop omzetten. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy. Een goede voorbereiding zorgt voor draagvlak en begrip. Als basis stellen we samen een visie op, gebaseerd op jullie doelstellingen. We transformeren je servers of datacentrum naar een moderne cloudomgeving.

Van on-premises naar de Azure cloud

Staan jouw systemen en applicaties nog op lokale servers? En wil je jouw lokale infrastructuur transformeren naar een toekomstvaste en flexibele omgeving in de cloud? Dan is het tijd om jouw datacenter van on-premises naar Azure te brengen. Samen gaan we het landschap inventariseren en brengen we het over naar de Azure Cloud en SaaS-applicaties.

Onepager - Datacenter Transformation met Wortell

Download onepager

Je applicaties naar Azure brengen met Wortell

Kies je ervoor om met Wortell het Azure cloud avontuur aan te gaan? Dan nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor je datacenter. Dat betekent dat we monitoren: we lossen problemen op voor ze ontstaan. Zodat je ook na uitval door een ‘menselijke’ fout nog steeds toegang hebt tot alle gegevens.

Kortom: jij richt je zorgeloos op het succes van je bedrijf. Wij richten onze aandacht vol op mogelijke innovaties.

Best practices voor je datacenter transformatie

Op basis van onze best practices hebben we drie tools ontwikkeld om dit proces makkelijker en sneller mee te maken. Met deze tools transformeren wij je datacenter naar Azure.

Product

Azure Health Scan

Product

Azure Out of the Box

Product

Azure Readiness Scan

Je datacenter transformeren met Wortell?

Laat het ons weten en we leggen je graag uit hoe wij je datacenter helemaal gaan transformeren naar een modern en innovatief datacenter in Azure.