De transitie naar Office 365

Office 365 maakt het mogelijk om op allerlei manieren te communiceren en te samenwerken met klanten, partners en leveranciers. Een Office 365 implementatie gaat daarom ook verder dan alleen een technische invoering. Je wilt dat deze IT hulpmiddelen volledig gebruikt gaan worden door alle medewerkers.

De transitie naar Office 365

Denk je aan een overstap naar Office 365? Goed idee. Want het is een totaaloplossing die medewerkers helpt veiliger en creatiever samen te werken. Maar denk je: die overstap, dat is wel een dingetje? Reken dan op onze ervaring. Wij doen deze transitie naar Office 365 al jaren en hebben inmiddels meer dan een miljoen gebruikers overgezet naar Office 365. Voor ons geen verrassingen: we hebben elk denkbaar migratiescenario meegemaakt. Reken dus maar dat die van jou ook goed komt.

Hoe

Wortell biedt een gestandaardiseerde aanpak voor de introductie van Microsoft Office 365. Deze baseren we op de kennis en kunde van onze consultants. Zij werken dagelijks in projecten binnen grote en complexe infrastructuren. We leveren een veilig en schaalbaar fundament waarop je verder kunnen bouwen en innoveren. Onze mensen regelen natuurlijk de basisimplementatie,en het snel en betrouwbaar overzetten van alle gegevens zoals e-mail en documenten inrichtingen. Maar ze stoppen niet voordat je nieuwe 365 producten ook optimaal geland zijn bij je collega’s. Adoptie noemen we dat.

Wat

Office 365 is een totaaloplossing voor documentuitwisseling, chat, e-mail en telefonie. Installatie is een eitje, maar dat is voor ons niet genoeg. Want wij zijn een IT partner. Daarom zorgen we ervoor dat je medewerkers leren werken met de verschillende oplossingen van Office 365. Ons team adoptie-experts krijgt met workshops en andere technieken iedereen mee in de transitie.

Nieuwe features? Die zijn er dankzij de innovatiedrift van Microsoft iedere dag. Maar geen zorgen: wij weten wat voor jou relevant is. En natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte.