De stap naar de cloud

Cloudtransitie

Cloudtransitie is niet een kwestie van de knop omzetten. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy. Een goede voorbereiding zorgt voor draagvlak en begrip. Als basis stellen we samen een visie op, gebaseerd op jullie doelstellingen. Vervolgens hanteren wij bij Wortell een 5 stappenplan om een organisatie naar de cloud te brengen.

Altijd precies genoeg en exact wanneer je het nodig hebt. Zoals stroom uit het stopcontact en water uit de kraan. Dat kan ook met je servers of je datacentrum. Wij helpen je om flexibel te zijn. Om automatisch op- en af te schakelen wanneer je organisatie, je doelstellingen of onverwachte momenten daarom vragen. Geen gonzende serverruimte meer op kantoor, maar een intelligente en efficiënte cloudoplossing die je nooit in de steek laat.

We transformeren je servers of datacentrum naar een moderne cloudomgeving in 5 stappen. Regie en transparantie zijn hierin de speerpunten. Als klant weet je precies welke stappen we wanneer zetten. En dus wanneer de transformatie compleet is.

Datacentra staan vrijwel nooit in het midden van de werkvloer. Of de belangstelling. En dat terwijl het booming business is. Eentje waar continu geïnnoveerd wordt.

Kies je ervoor om met Wortell het Azure cloud avontuur aan te gaan? Dan nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor je datacentrum. Dat betekent dat we monitoren: we lossen problemen op voor ze ontstaan. Zodat je ook na uitval door een ‘menselijke’ fout nog steeds toegang hebt tot alle gegevens. En dus kunt voldoen aan je bewaarplicht.

Kortom: jij richt je zorgeloos op het succes van je bedrijf. Wij richten onze aandacht vol op mogelijke innovaties. Bekijk ons 5 stappenplan.

 

Gerelateerde kennis

We schrijven veel blogs die wij graag met jullie delen.

2 min Blog

Hoe breng je een ziekenhuis naar de cloud?

Dennis Schoone
2 min Blog

Gestroomlijnd de cloud in migreren

Robert van Son
4 min Blog

In vijf stappen naar de cloud

Robert van Son

Meer weten?

Robert weet er alles van

Mijn passie voor organisatiekunde en techniek drijven mij om samen met klanten op zoek te gaan naar de optimale invulling van IT én de IT organisatie. Grote dromen en kleine stapjes zijn de manier om deze doelen ook echt te realiseren. Heb je een vraag? Bel mij dan via 06 15 82 59 13 of stuur mij een mail.
Stuur Robert een mail