Fixing the basics

Door goed te luisteren en kritische vragen te stellen brengen we precies in kaart wat je nodig hebt. Bekijk onze diensten, voor een beter beeld van wat je aan het einde van de rit in huis hebt.

 

Het juiste fundament

Bij fixing de basics draait alles om het leggen van het juiste fundament voor een moderne organisatie. In dit traject brengen we jouw organisatie naar de cloud. Dit  is een vrij technisch proces, maar de uitdaging zit hem bovenal in het meekrijgen van de mensen. Wij weten wat de valkuilen zijn en krijgen jouw organisatie mee in deze overgang.

De stap naar de cloud

Cloudtransitie is niet een kwestie van de knop omzetten. Het gaat om mensen meekrijgen, van IT tot Compliancy. Een goede voorbereiding zorgt voor draagvlak en begrip. Als basis stellen we samen een visie op, gebaseerd op jullie doelstellingen. Vervolgens hanteren we een 5 stappenplan om de  organisatie naar  de cloud te brengen.

2 min Blog

De eerste stappen naar Azure zijn snel gemaakt

Irma Roossink
4 min Blog

In vijf stappen naar de cloud

Robert van Son

De transitie naar Office 365

Office 365 maakt het mogelijk om op allerlei manieren te communiceren en te samenwerken met klanten, partners en leveranciers. Een Office 365 implementatie gaat daarom ook verder dan alleen een technische invoering. Je wilt dat deze IT hulpmiddelen volledig gebruikt gaan worden door alle medewerkers.  

2 min Blog

Maximaal aan de slag met Office 365?

Esther Jacobs
2 min Blog

Podcast: terugblik op 2017 en de verwachtingen voor 2018

Paul Keijzers

Overal werken vanaf elk apparaat

Overal werken vanaf elk apparaat betekent twee dingen: efficiënt en winstgevend. Dus werktijd optimaal besteden in een omgeving waarin samenwerken niet voelt als vertraging, maar als toegevoegde waarde. Waarin informatie stroomt in plaats van druppelt. Zo’n omgeving, die creëren we voor je.

1 min Blog

Voeg een OneNote toe aan Microsoft Teams

Paul Keijzers
2 min Blog

De moderne educatie werkplek

Joost van de Peppel

Cloud Apps

Wanneer is je moderne werkplek compleet? Zodra jij altijd en overal kunt werken met de applicaties die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Dit vraag soms net wat extra aandacht en bouwwerk. Dit doen we graag voor je.

3 min Blog

RDmi, HTML5, Project Honolulu & Benchmarking!

Freek Berson
2 min Blog

Remote Desktop Modern Infra (RDmi), RDS als het platform!

Freek Berson

Compliant werken

Compliant werken betekent werken volgens wet- en regelgeving die de veiligheid van informatie en gegevens beschermt. Met onze aanpak bereiken we dat medewerkers bewust bezig zijn  met de dataveiligheid van collega’s en klanten. Het maakt je organisatie volwassener.

7 min Blog

Één digitale identiteit werkt!

Dennis Vendel
2 min Blog

Zijn jouw medewerkers AVG (GDPR) proof?

Thomas Schrader

Managed Services

Managed Services zorgt ervoor dat de moderne werkplek van onze klant altijd beschikbaar is. Concreet betekent dit dat wij de werkplek toegankelijk en veilig houden. De techniek werkt altijd. Dit doen wij door systemen te monitoren, onderhoud uit te voeren en advies te geven waar nodig. Daarnaast helpen wij onze klanten de gerelateerde IT uitdagingen te overwinnen. De ultieme klantbeleving staat altijd voorop.

2 min Blog

Hoe wij scholen helpen bij een vlekkeloze examenperiode

Harm-Jan van Tiel
2 min Blog

Zijn jouw medewerkers AVG (GDPR) proof?

Thomas Schrader

Storyteller Dennis Vendel

Ik ben een gepassioneerde IT consultant met sterke sociale vaardigheden en brede kennis van Windows-based client en server producten. Specialiteiten: EM+S, Windows 10, Office 365 and Azure.

Blijf op de hoogte van Fixing the basics

Contact met Dennis Vendel