Innovate to evolve

Hierbij gaat het om het beter inzetten van de nieuwe technologie. Slimmer samenwerken in Microsoft Teams, verhogen van de persoonlijke productiviteit en een Cloud werkplek.

De verdiepingsslag

Het fundament is gelegd of je bent al in het bezit van de Microsoft Office 365 licenties. Jouw medewerkers zijn enthousiast bezig met slimmer vergaderen, minder e-mailen en proberen zelfs innovatief te denken. Nu zijn we klaar voor de verdieppingsslag. Zo passen we bestaande Microsoft technologie toe op een meest innovatieve manier.

Empower your employees

Help je medewerkers om meer te bereiken door een werkomgeving te creëren die intelligent, flexibel en veilig is. Creëer mogelijkheden voor mensen om samen te werken, overal op elk apparaat.

4 min Blog

Modern SharePoint Sites navigation options

Robert Schouten
1 min Case

[video] Delen van informatie, niet alleen halen. Zo doet VARO dat.

VARO

Optimize your operations

Versnel de reactietijd van je bedrijf, verbeter de serviceniveaus en verlaag de kosten met intelligente processen. Door werknemers efficiënter te coördineren, kun je realtime reageren op kwesties en deze zelfs voorkomen.

1 min Case

[video] Delen van informatie, niet alleen halen. Zo doet VARO dat.

VARO
2 min Blog

Digitaal in de groensector?

Jair Hokstam

Storyteller Jaïr Hokstam

Als Business Consultant werk ik aan het definiëren en optimaliseren van strategische initiatieven op het Microsoft Cloud platform.

Blijf op de hoogte van Innovate to evolve

Contact met Jaïr Hokstam