Innovate to evolve

Hierbij gaat het om het beter inzetten van de nieuwe technologie. Slimmer samenwerken in Microsoft Teams, verhogen van de persoonlijke productiviteit en een Cloud werkplek.

De verdiepingsslag

Het fundament is gelegd of je bent al in het bezit van de Microsoft Office 365 licenties. Jouw medewerkers zijn enthousiast bezig met slimmer vergaderen, minder e-mailen en proberen zelfs innovatief te denken. Nu zijn we klaar voor de verdieppingsslag. Zo passen we bestaande Microsoft technologie toe op een meest innovatieve manier.

Document Management System

Centraal en veilig documenten creëren, opslaan of verspreiden. Dat kan met een document management systeem in Office 365. Dat betekent één uniforme werkwijze voor de gehele organisatie. Informatie is eenvoudig terug te vinden en vanaf ieder apparaat te benaderen. Gebruiksvriendelijk dus.

1 min Case

[video] Delen van informatie, niet alleen halen. Zo doet VARO dat.

VARO

Empower your employees

Help je medewerkers om meer te bereiken door een werkomgeving te creëren die intelligent, flexibel en veilig is. Creëer mogelijkheden voor mensen om samen te werken, overal op elk apparaat.

Online webinarEvenement

Webinar: Office 365 Roadmap Update registratie

Office 365 Updates
2 min Blog

Podcast: Rene van Rhenen en Marlon Hartskeerl over het PROSCI-model

Marlon Hartskeerl

Optimize your operations

Versnel de reactietijd van je bedrijf, verbeter de serviceniveaus en verlaag de kosten met intelligente processen. Door werknemers efficiënter te coördineren, kun je realtime reageren op kwesties en deze zelfs voorkomen.

3 min Case

In één oogopslag Dunamare’s locatie-informatie met LOCATR

Dunamare Onderwijsgroep
2 min Blog

Ik heb een Customer Experience Manager. En nu?

Susan Schoone

Storyteller Jaïr Hokstam

Als Business Consultant werk ik aan het definiëren en optimaliseren van strategische initiatieven op het Microsoft Cloud platform.

Blijf op de hoogte van Innovate to evolve

Contact met Jaïr Hokstam