Innovate to evolve

Hierbij gaat het om het beter inzetten van de nieuwe technologie. Slimmer samenwerken in Microsoft Teams, verhogen van de persoonlijke productiviteit en een Cloud werkplek.

De verdiepingsslag

Het fundament is gelegd of je bent al in het bezit van de Microsoft Office 365 licenties. Jouw medewerkers zijn enthousiast bezig met slimmer vergaderen, minder e-mailen en proberen zelfs innovatief te denken. Nu zijn we klaar voor de verdieppingsslag. Zo passen we bestaande Microsoft technologie toe op een meest innovatieve manier.

Document Management System

Centraal en veilig documenten creëren, opslaan of verspreiden. Dat kan met een document management systeem in Office 365. Dat betekent één uniforme werkwijze voor de gehele organisatie. Informatie is eenvoudig terug te vinden en vanaf ieder apparaat te benaderen. Gebruiksvriendelijk dus.

Online webinarEvenement

Webinar: Wortell & iWRITER terugkijken

iWriter
1 min Case

[video] Delen van informatie, niet alleen halen. Zo doet VARO dat.

VARO

Eindelijk alles samen met Entrée

Tijdens je werkdag gebruik je verschillende applicaties. Je schakelt hier voortdurend tussen. Reken maar dat je veel tijd kwijt bent met telkens opnieuw inloggen en zoeken naar de juiste informatie. Vind dat nog maar eens een moment om het laatste bedrijfsnieuws te lezen.

2 min Case

Corry, digitale vraagbaak van het Stedelijk Museum

Stedelijk Museum
2 min Blog

Start je dag met interactief intranet Ruben!

Guido Ploum

Empower your employees

Help je medewerkers om meer te bereiken door een werkomgeving te creëren die intelligent, flexibel en veilig is. Creëer mogelijkheden voor mensen om samen te werken, overal op elk apparaat.

Online webinarEvenement

Webinar: Office 365 Roadmap Update terugkijken april 2018

Office 365 Updates
Online webinarEvenement

Webinar: Office 365 Roadmap Update registratie

Office 365 Updates

Optimize your operations

Versnel de reactietijd van je bedrijf, verbeter de serviceniveaus en verlaag de kosten met intelligente processen. Door werknemers efficiënter te coördineren, kun je realtime reageren op kwesties en deze zelfs voorkomen.

3 min Case

In één oogopslag Dunamare’s locatie-informatie met LOCATR

Dunamare Onderwijsgroep
2 min Blog

Ik heb een Customer Experience Manager. En nu?

Susan Schoone

Storyteller Jaïr Hokstam

Als Business Consultant werk ik aan het definiëren en optimaliseren van strategische initiatieven op het Microsoft Cloud platform.

Blijf op de hoogte van Innovate to evolve

Contact met Jaïr Hokstam