Where the magic happens

Waarde toevoegen aan je organisatie of product door slimme technologie. In deze fase gaan we kijken hoe we de  geïmplementeerde software kunnen integreren met jouw diensten of producten.

Een nieuwe manier van denken

Digitale transformatie gaat om verbinding leggen. Creatieve combinaties. Diensten en producten integreren met de software en technologie. Voor innovaties zoals die van ons moet je bovenop innovaties van anderen zitten. Continu weten wie wat maakt, wat werkt en waarom. Wij krijgen er energie van. En ook zin om nieuwe dingen te maken.

Engage your customers

Een ultieme klantervaring door gebruik te maken van data en inzichten. Zo leer jij je klant kennen, begrijpen en kun je nieuwe manieren vinden om met je klant te communiceren.

2 min Blog

Automatisering door online bots in de zorg

Rob Kostermans
3 min Case

Centraal samenwerken: Universiteit Utrecht en SharePoint

Universiteit Utrecht

Transform your products

Het is een efficiënt type innovatie. Snel ook. Eentje die we gebruiken voor specifieke oplossingen die passen bij de doelstellingen en wensen van je organisatie. Dat is ons startpunt. En deze specifieke gebruikerswensen vragen om maatwerk oplossingen die niet out-of-a-box komen.

2 min Blog

Automatisering door online bots in de zorg

Rob Kostermans
1 min Blog

ADE Hackathon: Wortell innoveert de dance en festival scene

Edwin van Manen

Storyteller Renso Jacobs

Ik ben een gedreven en bevlogen generalist met een focus op detail. Ik hou van plannen maken en ontwerpen. Nieuwe technologie is mijn passie, maar ik waardeer ook de kracht van bewezen technologie.

Blijf op de hoogte van Where the magic happens

Contact met Renso Jacobs