Document Management System

Centraal en veilig documenten creëren, opslaan of verspreiden. Dat kan met een document management systeem in Office 365. Eén uniforme werkwijze voor je hele organisatie. Informatie vind je makkelijk terug vanaf elk apparaat. Lekker gebruiksvriendelijk. En in lijn met de security en compliance vereisten, uiteraard.

 

Wat

Per dag produceert je organisatie ontelbaar veel documenten. Bovendien houden mensen er tig verschillende manieren op na om hun documenten op te slaan en te gebruiken. En dan hebben we het nog niet eens over de (externe) verspreiding van verschillende versies. Dat kan beter.

Wat je nodig hebt is een document management system (DMS). Dit geeft structuur en automatiseert een groot deel van processen en procedures. Informatie is makkelijker vindbaar én vanuit de cloud te benaderen. En daardoor neemt de productiviteit van je collega’s toe.

Hoe

We implementeren DMS online in SharePoint.

Maar deze implementatie is het begin. Want nu moeten je mensen er nog slimmer mee gaan werken. Daar zorgen onze adoptieconsultants voor.

En wil je inzicht in wat er gebeurt? Je DMS heeft een rapportage dashboard. Zo kunt je steeds meten en aanpassen op basis van aantoonbare resultaten.

Wil je een beter beeld krijgen van zo’n DMS? Bekijk een van onze cases.

[video] Delen van informatie, niet alleen halen. Zo doet VARO dat.

Bekijk case

Vragen over DMS?

Hier kun je die zeker kwijt.