Microsoft webinar WVD

Begin je reis naar Azure met Windows Virtual Desktop

Leuk dat je naar het webinar hebt gekeken. Begin je reis naar Azure met Windows Virtual Desktop. Hier helpen we je graag bij. Lees daarom direct alles over ons aanbod voor een Proof of Concept of plan een 1-op-1 deepdive sessie in met een van onze experts.

Download informatie of plan je sessie in

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de aangevraagde informatie direct in je mailbox. Wil je een 1-op-1 sessie inplannen? Geef dat hieronder aan en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen.

WVD Proof of Concept

Medewerkers willen kunnen werken waar en wanneer zij willen, met hun persoonlijke device naar keuze. Moderne applicaties en webapplicaties
maken dit mogelijk. Maar hoe zit het met traditionele Windows toepassingen of een volledige virtuele desktop?

Wortell maakt het mogelijk om traditionele Windows Applicaties en ook volledige desktops in een moderne werkplek te integreren. Altijd en overal
toegang tot applicaties en gegevens, zodanig ingericht dat het volledig voldoet aan de gestelde beveiligingseisen.

Meer weten over de 4 stappen van het Proof of Concept?

Download de informatie direct.

1-op-1 deepdive sessie

Tijdens deze Windowss Virtual Desktop (WVD) sessie zullen we een diepgaande duik geven in Windows Virtual Desktop onder leiding van een van onze interne vakdeskundigen. We behandelen de architectuur, vereisten en mogelijkheden van de service en demonstreren de ervaring van eindgebruikers en beheerders. Tijdens de sessie kunnen we ook jouw huidige omgeving, wensen en wat je met WVD wil bereiken bespreken. We sluiten af met wat meer over onze gestandaardiseerde 4-stappenbenadering die je kan helpen de overstap naar WVD te versnellen. Aan het einde van de sessie heb je goed inzicht in wat WVD te bieden heeft en hoe Wortell jou als technologiepartner kan helpen. Je maakt als organisatie kennis met Wortell en samen kunnen we beslissen of we een goede match zien voor een toekomstige projectopdracht. Wij heten je van harte welkom!

Plan direct in.