Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Adoptie en Support van Office 365

Voor de meeste organisaties is de transitie naar Office 365 een behoorlijke stap. Allerlei nieuwe tools brengen veranderingen met zich mee die weliswaar kansen bieden, maar ook vragen kunnen oproepen. Vooral omdat Microsoft maandelijks vele updates, wijzigingen en nieuwe functionaliteiten aan Office 365 toevoegt, is het belangrijk om in controle te blijven en altijd de toegevoegde waarde voor de organisatie (en de gebruikers) als uitgangspunt te houden. Daarom richt Wortell zich op de adoptie en support van Office 365.

Adoptie

De implementatie van Office 365 kan veel betekenen. Niet alleen voor de IT-afdeling, maar ook voor de hele organisatie vanwege het ‘altijd en overal kunnen werken’. Maar een van de belangrijkste (en meest onderschatte aspecten) van het implementeren van Microsoft office 365 in een organisatie is dat de medewerkers het omarmen. Een optimaal gebruik van Office 365 vergt aanpassingsvermogen van organisatie én eindgebruikers. Alleen dan kan dit soort nieuwe technologie echt leiden tot succes. Daarom is het belangrijk dat de medewerkers bij de introductie van office 365 centraal worden gesteld. Pas als zij het nut en de noodzaak ervaren en voelen en de mogelijkheden van Office 365 écht gaan gebruiken, is de implementatie geslaagd. Het gaat dus niet om een goed geïmplementeerd systeem, maar om een goed gebruikt systeem. Daarom heeft Wortell de Office 365-adoptie-aanpak ontwikkeld. Die zorgt ervoor dat de mogelijkheden van Office 365 optimaal kunnen worden ingezet om de werkzaamheden te ondersteunen.

Alle support

Veel organisaties hebben niet de juiste kennis of personele capaciteit in huis om support aan Office 365 te kunnen verlenen. Ook willen steeds meer organisaties zich liever focussen op de bedrijfsprocessen en daarom gaan ze op zoek naar een partner die het support van Office 365 uit handen neemt. De continue ontwikkeling van Microsoft Office 365 maakt voortdurend nieuwe toepassingen mogelijk en uit ervaring kunnen wij zeggen dat veel organisaties moeite hebben die ontwikkelingen bij te houden. Met onze supportdienstverlening kan elke organisatie blijven werken met Office 365.

Een vaste prijs per maand

Wortell heeft een uitgebreide set services gebundeld. Eén pakket voor een vaste prijs per medewerker per maand.
  • Office 365 Supportdesk
  • Beveiligings-check per kwartaal
  • Gebruikers-accountsynchronisatie
  • Cloud Succes Manager
  • Business Scenario Identification
  • Office 365 Adoptie platform

Meer over Adoptie

Blogpost / 21-1-2021

Adoptie van Microsoft 365: hoe zorg je dat collega's nieuwe technologie omarmen?

10 tips over hoe je collega's mee kan nemen in technologische veranderingen en vernieuwingen. 
Blogpost / 4-11-2020

Wortell lanceert Digitaal Vitaal: een kraakheldere adoptie methodiek

Het gat tussen beschikbare kennis in organisaties en de benodigde kennis om het maximale uit IT-investeringen te halen groeit al sinds de jaren. Worte...
Blogpost / 30-9-2020

Hybride lesgeven: hoe pakken we dat aan bij Nyenrode Universiteit?

Hybride oplossingen zijn steeds meer in trek. Daarbij kun je denken aan een ruimte waar vijftien studenten volgens de coronamaatregelen in kunnen, ter...
Blogpost / 15-11-2018

Adoptie Escape Room