Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Adoptie Escape Room

Bij Wortell geloven we in het principe dat 70% van leren en ontwikkelen via ervaring plaatsvindt. Wanneer wij adoptie drijven bij onze klanten proberen we dan ook verschillende middelen te creëren zoals trainingen, inspiratiesessies en interactieve leeromgevingen. Kortom, we zorgen ervoor dat adoptie leuk is. Hoe? Door continu nieuwe, creatieve adoptie concepten neer te zetten. Een van onze nieuwe concepten is de Adoptie Escape Room. Uit te testen tijdens het Microsoft Adoptie event op donderdag 29 november in Amsterdam.

De Adoptie Escape Room

Met de Adoptie Escape Room creëren we in 20 minuten tijd een adoptie beleving. Deelnemers doorlopen tijdens de Escape Room de 6 fases van het adoptie proces. Zo krijg je een beeld bij wat adoptie is en zorgen we voor een stukje kennisoverdracht. Met behulp van codes, aanwijzingen, humor en IT ervaar jij de verschillende fases van adoptie.

Meld je aan!

Hoe reageer jij? Zorg dat je bestand bent tegen stress en probeer helder na te denken. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan via vooroplopen@wortell.nl.

Meer over Adoptie