Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Azure Discover Workshops

Kennis
14-10-2019

De voordelen van Microsoft Azure

Het Microsoft Azure platform is een enorm Cloud platform met tal van mogelijkheden. Het helpt organisaties om hun organisatiedoelstellingen te bereiken en hun bedrijf verder te brengen door applicaties snel te ontwikkelen, testen, uitrollen en managen.

De Azure Discover Workshops

In samenwerking met Microsoft delen wij onze kennis over Azure en helpen wij organisaties naar de Cloud. Voor elke stap in je migratie naar Azure hebben wij een workshop van basis kennis tot aan het migreren en managen van je Azure omgeving. Aan de hand van deze workshops nemen we je mee in je migratie naar Azure. Van de basiskennis in de Cloud Essentials Workshop tot het daadwerkelijk migreren van VM's naar Azure en het beheren hiervan. Zien we jou in de drie workshops? Dan heb je voor eind januari je Azure omgeving in beheer!

Praktische informatie

Azure Cloud Essentials Workshop Datum: 14 november 2019 Tijd: 9.00 – 17.00u Locatie: Microsoft, Schiphol Inschrijven: schrijf je direct in Azure VM Migration Workshop Datum: 12 december 2019 Tijd: 9.00 – 16.30u Locatie: Microsoft, Schiphol Inschrijven: schrijf je direct in Azure Well Managed Workshop Datum: 14 januari 2020 Tijd: 9.00 – 17.00u Locatie: Microsoft, Schiphol Inschrijven: schrijf je direct in

Azure: wat is het en wat kan je ermee?

Azure is een van de grootste Cloud platformen in de wereld. Op deze platformen draaien bijvoorbeeld 95% van de bedrijven in de Fortune 500. Tijdens deze Azure Discovery Workshop vertellen we alles over Azure en waarom het de basis is voor innovatie en groei. We zien dat veel organisaties die de stap naar Azure maken, hun Azure omgeving uitbesteden. "Wat gebeurt er dan precies onder de motorkap?" is een veelgestelde vraag. Een terechte vraag ook.

Voor wie?

Deze workshop is voor IT managers, Informatiemanagers, CEO’s, CIO’s, Innovatiemanagers, Managers Bedrijfsvoering, Architecten. En of je nu klant bent of niet. Wij delen onze kennis graag.

Inschrijven voor de Azure Workshops

Benieuwd naar Azure en naar de mogelijkheden om zelf te besparen op IT kosten? Schrijf je in voor de Azure Workshop(s).