Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Digitaal Vitaal in de zorg - uitgesteld

Kennis Git
11-12-2019
Het Digitaal Vitaal evenement op woensdag 25 maart is vanwege de onzekere ontwikkelingen rondom het coronavirus geannuleerd. Het adoptie & zorgteam van Wortell keek enorm uit naar dit event, maar uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van onze relaties, medewerkers en partners voorop. We gaan dit event zeker opnieuw inplannen, houd de website daarom in de gaten!

Zo creëer je een optimale werkplek ervaring voor de zorgmedewerker

Het is een heel aantrekkelijke, maar tegelijkertijd gevaarlijke gedachte dat technologie zorgt voor een hogere productiviteit. De échte waarde van technologie ligt in het anders (slimmer, efficiënter, meer cliëntgericht) kunnen inrichten van zorgverlening. Daarom helpen we steeds meer zorginstellingen via het uitgekiende programma Digitaal Vitaal om eindgebruikers enthousiast te maken om met de aangereikte middelen aan de slag te gaan. Wil jij meer weten over hoe je de eindgebruiker nu écht ondersteuning kunt bieden ervoor zorgt dat ze met nieuwe technologie aan de slag gaan? Schrijf je in voor dit event!

Digitaal vitaal in de zorg

Speciaal voor zorginstellingen en ziekenhuizen organiseren wij een kosteloos event voor relaties die meer willen leren over adoptie. Het event vindt plaats op woensdag 25 maart van 09:00- 13:00 uur bij Microsoft.

Programma

09:30 uur Visie op adoptie en de laatste ontwikkelingen 10:00 uur Hoe persona’s de adoptie van nieuwe systemen makkelijker maken 11:00 uur Savant Zorg over Digitaal Vitaal 11:30 uur En direct aan de slag met een adoptie game! 12:30 uur Lunch

Voor wie?

Jij houdt je bezig met het omarmen van nieuwe technologie en bent werkzaam als; IT manager, Programma manager, Opleidingcoördinator, Communicatiemanager, HR , productowner, CMIO of CNIO binnen een zorginstelling of ziekenhuis. En of je nu klant bent of niet. Wij delen onze kennis graag!

Meer over Git