Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Office 365: CIE jij het voor je?

Blogs
12-7-2016

Outlook, Office 365, Skype voor Bedrijven, Yammer, OneDrive, SharePoint, Delve, OneNote, Power BI, Word Online... begint het al te duizelen?

Office 365: Een doolhof in de cloud?

Al die termen, al die functionaliteiten. Wat doe ik nou waar? Wat gebruik ik waar voor? Wat kan ik er eigenlijk mee? En hoe werkt dat dan? Want Skype voor Bedrijven, ik kan toch ook gewoon een e-mailtje sturen naar mijn collega? En waarom wil ik een document delen? Het is mijn document. En als ik feedback wil van een collega, dan stuur ik een e-mail met een bijlage. En als de bijlage te groot is, dan is gebruik ik dropbox. Gesprekken met groepen collega's? Die voeren we in een whatsapp-groepje. En de stukken voor een vergadering? Die print ik uit, voor alle deelnemers. Onze documenten naar de cloud? Nee, dat is niet veilig.

Wat is veilig werken in cloud?

En dan kan ik het niet laten om een aantal gewetensvragen te stellen: "Dus dat WhatsApp-groepje, en DropBox? En die uitgeprinte stukken die overal rondslingeren? Dat is wel veilig? En die mailbox met 100+ e-mails per dag? Dat is productief?"

Dat het beter, effectiever, productiever en veiliger kan, dat begrijp je vast wel. Maar hoe vraag je je dan af? Hoe ziet dat er dan uit? Wat is dan die manier van werken? Mensen vragen mij: "Hoe komt het dat jouw mailbox zo leeg is? Sturen je collega's dan nooit een e-mail? En die Surface? Is dat jouw laptop? Is dat alles wat je nodig hebt? Heb je geen vaste werkplek? Hoe regel je dat dan? Hoe weten collega's dan, dat je aan het werk bent?"

Office 365 Startpagina Office 365: Wat is dat allemaal? En wat kan ik er mee?

Ervaar werken in de cloud zelf!

Hoe dat precies werkt voor jouw organisatie, dat kan ik je nu gaan vertellen. In een uitgebreide blog. Met voorbeelden, fancy beeldmateriaal en succesverhalen. Maar als je echt geïnspireerd wilt worden, is het nog beter om het zelf te ervaren. En dat kan; in een CIE, een Customer Immersion Experience.

De CIE (Customer Immersion Experience) is een praktijkgerichte workshop waar jij en jouw collega’s ontdekken met welke middelen jullie de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden verbeteren. Jullie gaan aan de slag op de nieuwste tablets, laptops en smartphones en ervaren het gemak van de allerlaatste Microsoft-technologieën. De CIE is gericht op directie, management en stakeholders, welke betrokken zijn bij het beslissingsproces binnen jouw organisatie. De CIE is het meest effectief wanneer managers met verschillende taken vanuit de organisatie aanwezig zijn. Het minimale aantal deelnemers voor de CIE-sessie is vier personen, waarbij maximaal de helft een IT of IT-managementrol heeft. Er is ruimte voor maximaal 9 deelnemers.

Meer weten over CIE?

Meer weten over CIE of een workshop plannen voor jouw organisatie? Klik hieronder om contact met mij op te nemen.