Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Ontdek en ervaar Microsoft Teams voor het onderwijs

Kennis
11-11-2019
Wist je dat Microsoft in 2017 ‘Teams voor het onderwijs’ gelanceerd heeft? Een samenwerkplatform met functionaliteiten die speciaal voor het onderwijs ontwikkeld zijn. Via Teams hebben studenten, docenten en onderwijsondersteunend personeel in één keer toegang tot hun belangrijkste Office 365 applicaties, opdrachten, leermateriaal, gesprekken, cijfers en andere handige applicaties.

Gratis inspiratie workshop

Wortell en Microsoft organiseren voor mbo, hbo en wo instellingen gratis 1-daagse workshops om de voordelen van Microsoft Teams te ervaren. Deze 1 op 1 workshops vinden plaats bij Microsoft. De precieze inhoud van de workshop stemmen we af op de uitdagingen binnen jouw onderwijsinstelling.

Voor wie?

De workshop is niet technisch. Het is juist zo opgezet dat het zowel voor IT als voor collega’s uit het onderwijs inspirerend is. We raden aan om in een groep van 8 collega’s, met verschillende rollen aanwezig te zijn.

Wat levert het op?

  • Deze workshop geeft inzichten in de mogelijkheden van Microsoft Teams als samenwerkplatform binnen jouw onderwijsinstelling. • Je leert de nieuwste functionaliteiten binnen het platform kennen die interessant zijn voor jouw onderwijsinstelling. • Een mooie gelegenheid om samen met een aantal stakeholders na te denken over innovatie en onderwijsvernieuwing.