Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Podcast: Erwin Metselaar en Marlon Hartskeerl over veranderbereidheid

Kennis
1-2-2018

Podcast specifiek over adoptie

Benieuwd hoe je jouw Office 365 implementatie succesvol laat verlopen? Of wat andere organisaties hebben geleerd van hun Office 365 traject? Luister dan naar de Wortell podcast, speciale adoptie afleveringen! In deze afleveringen gaan we het gesprek aan met adoptiespecialisten en ervaringsdeskundigen, zodat je je optimaal kunt voorbereiden en kunt leren van andere adoptietrajecten.

Veranderbereidheid

In de podcast spreken we met Erwin Metselaar. Erwin is auteur van het boek ‘van weerstand naar veranderbereidheid’, een ervaren verandermanager en heeft het DINAMO-model ontwikkeld. Met dit model kan een organisatie op een wetenschappelijke verantwoord en tegelijkertijd praktische manier veranderbereidheid meten en beïnvloeden. Hij is tevens directeur-eigenaar van Change Manager BV (www.changemanager.nl) In deze podcast spreken we over veranderbereidheid en hoe je dat kunt beïnvloeden bij jouw verandering, zodat deze soepel verloopt. We bespreken tips & tricks waar je rekening mee kunt houden en hoe je de eerste stap zet naar een succesvolle verandering. Tot slot heeft Erwin een praktische tip, waarmee je je boodschap beter over kunt brengen bij jouw achterban!

De volgende adoptie podcast

In de volgende adoptie podcast spreken we met Rene van Rhenen. Hij werkt voor Microsoft en is opgeleidin het PROSCI-model, waarin verandervermogen vanuit de mensenkant. Tevens heeft hij veel kennis op het gebied van Office 365 en adoptie en wij spreken over dit model en hoe Microsoft het toepast bij veranderingen. Tevens heeft hij een belangrijke eindgebruiker tip rondom de GDPR. Abonneer je dan ook op onze podcast zodat je niet alleen op de hoogte blijft en niets mist van de laatste nieuwtjes rondom Office 365, maar ook leert van adoptiespecialisten en andere implementaties. Ook vinden we het leuk als je een recensie en/of reactie achterlaat op iTunes. Dat kan hier. Veel luisterplezier!

Paul Keijzers en Robert Schouten doen om de twee weken een podcast vanuit Wortell. De andere weken doet Marlon Hartskeerl een podcast over Adoptie.

De podcast is op dit moment te downloaden vanuit Sticher, Tunein, Soundcloud en Itunes.

In de Podcast behandelen we het laatste nieuws rondom Microsoft Office 365 en andere producten van Microsoft. Tevens zullen we in deze podcasts feiten, tips en tricks delen.