Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Spaarne Ziekenhuis neemt protocollensysteem 360 in gebruik

Kennis
17-11-2013

Voor ziekenhuizen is het belangrijk dat werk- en zorgprotocollen goed zijn gedocumenteerd, zodat bij de behandeling van een patiënt direct duidelijk is welke stappen doorlopen moeten worden.

Spaarne Ziekenhuis neemt het volledig gedocumenteerde protocollensysteem 360° in gebruik. Dit systeem dient voor het up-to-date houden en naleven van alle werk- en zorgprotocollen in het ziekenhuis. Het systeem is in samenwerking met ICT-dienstverlener Wortell ingericht op basis van 360°, een documentmanagementoplossing voor organisaties die hun informatiestromen willen structureren en digitaliseren.

Het 360°-platform is ontwikkeld door het Noorse Software Innovation op basis van ruim dertig jaar documentmanagementervaring. De oplossing is naadloos geïntegreerd met Microsoft SharePoint en werkt samen met applicaties als het EPIC-ziekenhuisinformatiesysteem en de Microsoft Office Suite. Het Spaarne Ziekenhuis is het eerste ziekenhuis in Nederland, dat werkt met een volledig gedocumenteerd protocollensysteem op basis van 360°. Met deze implementatie werkt het Spaarne Ziekenhuis aan de voortdurende verbetering van de kwaliteit van de patiëntenzorg.

Lees het volledige persbericht: Spaarne ziekenhuis neemt protocollensysteem 360 in gebruik