Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Ontmoet enkele collega's

Guido Ploum

Director of Sales

Dave Tol

Sector Manager

Paul Kloet

Sector Manager
Sales

Accountmanager

Junior Level Lijnden, Gouda en/of thuis 32-40 uur

Als Accountmanager binnen Wortell ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer met onze klanten in de publieke sector. Jouw doel is om de samenwerking met onze klanten te verstevigen en verder uit te breiden. Je denkt met hen mee over hun businessvraagstukken en brengt advies uit over hoe ze het meeste kunnen halen uit de Microsoft-dienstverlening. Jij vertegenwoordigt jouw klanten ook intern bij Wortell. Je weet het juiste team samen te stellen en het voortouw te nemen in de samenwerking om zo onze bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Ontmoet enkele collega's

Guido Ploum

Director of Sales

Dave Tol

Sector Manager

Paul Kloet

Sector Manager
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Schakelen met interne stakeholders
Relatiebeheer
Markt ontwikkeling signaleren
Beheren van een actuele contractenset
Schakelen met interne stakeholders

In je rol werk je nauw samen in een klantenteam. Het team bestaat uit een service manager, projectmanager en strategy consultant. Samen met het klantenteam ben je verantwoordelijk voor een optimale klanttevredenheid en het uitbouwen van de dienstenportfolio bij de klant. 

Relatiebeheer

Je denk mee met de klant op strategisch niveau. Je hebt regelmatig contact en weet wat er speelt. Dit inzicht zet je in om de klantbehoefte te vertalen naar een oplossing. Je organiseert inspiratiesessies, workshops en demo’s om de klant mee te nemen in jouw verhaal en hoe onze dienstverlening aansluit bij hun businessvraagstukken. 

Markt ontwikkeling signaleren

Je hebt een adviserende en signalerende rol als het komt op productontwikkeling Jij weet wat er speelt bij onze klanten in de publieke sector. Deze marktinzichten neem je mee naar het productenteam zodat zij dit mee kunnen nemen in de ontwikkeling van onze producten en diensten.

Beheren van een actuele contractenset

Je zorgt ervoor dat alle contracten actueel zijn en houdt dit ook bij. Heb  je een nieuwe dienstverlening verkocht? Dan pas je dat aan in de huidige contractenset. Het is belangrijk dat je nauwkeurig en structureel te werk gaat.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau; 
  • Twee jaar recente ervaring als Inside Sales of eerdere ervaring als Accountmanager in de IT-sector; 
  • Je hebt een sterke interesse in de nieuwste Microsoft technologieën en de dienstverlening die hier omheen is opgebouwd.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 09:00-10:00: Tactisch & strategisch meeting
Maandag 10:00-11:00: CRM update
Maandag 14:00-15:00: Reistijd
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-14:00: Afspraken inplannen
Woensdag 10:00-11:00: Nabellen event
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 14:00-15:00: CRM update
Woensdag 16:00-17:00: Offerte opstellen
Donderdag 09:00-10:00: Uitnodiging event
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 15:00-16:00: Update plaatsen
Donderdag 16:00-17:00: Klantoverleg
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch

Jij bent iemand die enthousiast wordt van relatiebeheer en alles uit de kast haalt om jouw salesdoelstellingen te halen. Je bent commercieel, resultaatgericht en servicegericht. Je hebt een natuurlijke overtuigingskracht en kunt klanten meenemen in jouw verhaal. Jij weet als geen ander te communiceren in de taal van je stakeholder(s). Je houdt van netwerken en voelt al snel aan wie je tegenover je hebt.  

Je komt te werken in een informeel en gezellige zelforganiserende organisatie. Je mag veel van ons. Je krijgt hier namelijk alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen. 

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Groeipad

Inside sales representative
Accountmanager
Senior Account Manager
Solution Sales

Worteller worden?

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!
Kahina Fung Recruiter

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 2-8-2022

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell

Het is Pride Week in Amsterdam! En dat vieren we enthousiast mee bij Wortell. Want kunnen zijn wie je bent en houden van wie je wilt, dat vinden...
Blogpost / 18-7-2022

Traineeship Cyber Security

In het najaar start ons Cyber Security Traineeship. Binnen dit programma word je binnen twee jaar opgeleid tot een zelfstandige Security Professional.
Blogpost / 14-6-2021

Echt op je plek zijn bij Wortell

De eerste maand als Worteller.
Blogpost / 5-5-2022

Uitstekend werkgeverschap; Wortell is een World-class Workplace

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 25-2-2021

Waarom mensen bij Wortell op nummer één staan

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 11-12-2020

De eerste week bij Wortell

Dion legt uit hoe zij werd meegenomen in de wereld van Wortell!