Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Vision

Adoptie Consultant

Medior Level Lijnden, Gouda en/of thuis 32-40 uur

De medewerkers van de klant staan aan de vooravond van een verandering. Deze verandering heeft betrekking op de moderne digitale werkplek (Work). Als Adoptie Consultant begeleid je de klant en hun medewerkers in de digitale transformatie naar de digitale moderne werkplek waarbij Microsoft (Office) 365 een belangrijke onderdeel is.

Je begeleidt de klant niet alleen met het gebruik van deze techniek, maar natuurlijk ook met de weg hier naartoe. Hiervoor gebruiken wij de ADKAR-methodiek. Deze methodiek is integraal onderdeel van ons product Digitaal Vitaal. Je bent in staat om je te verplaatsen in de situatie van de klant om zo de juiste persona’s en scenario’s te bepalen en welke middelen daar het beste bij passen om zo tot een goed advies te komen. Dit alles om onze klanten te inspireren.

Klik op de bollen voor meer informatie

Wat ga je doen?

Aanspreekpunt adoptie
Leiding en sturing geven
Sessies geven
Actief meedenken
Aanspreekpunt adoptie

Als het om Adoptie gaat, weet jij waar het om gaat. Daarom wil je ook het aanspreekpunt zijn voor Wortell en voor de klant. Het is belangrijk om te weten waar je staat in het proces en te weten wat belangrijk is voor zowel de klant als Wortell.

Leiding en sturing geven

Ook voor klanten is verandering niet vanzelfsprekend. Jij bent de specialist dus kan als geen ander aangeven wat belangrijk is. Je geeft de klant duidelijk inzicht wat de verandering inhoudt en wat de vervolgstappen zijn in het proces.

Sessies geven

In deze sessies maak je de punten samen met de klant zo concreet mogelijk. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je samen met de klant de ‘waarom’ formuleert en daarmee de communicatie concreet kan maken of de volgorde van thema’s en scenario’s gaat bepalen. 

Actief meedenken

Jij bent het aanspreekpunt voor de veranderingen bij de klant. Techniek en klant veranderen nou eenmaal en daarom blijf je betrokken bij de klant. Je blijft verbonden met de klant en zo zorg je ervoor dat je klant door en door gaat snappen, weet wat er speelt en weet wat belangrijk is voor de klant.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2-3 jaar werkervaring binnen adoptietrajecten en/of het begeleiden van change management processen binnen bedrijven;
  • Kennis van Change management methodieken, zoals de Prosci methodiek;
  • Ervaring met het adviseren van organisaties / klantervaring;
  • Goede communicatie- en presentatie skills, analytisch sterk en in staat om draagvlak te creëren.
  • Kennis van Microsoft (Office) 365 en Windows platform.
Klik op de gekleurde agenda items voor meer beschrijving

Hoe ziet jouw week eruit?

Maandag 10:00-11:00: Training voorbereiden
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Training zorgklant
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 15:00-16:00: Kick-off nieuwe klant
Woensdag 09:00-10:00: Inlezen klantopdracht
Woensdag 10:00-12:00: Training geven
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 16:00-17:00: Uren schrijven
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 17:00-18:00: Uitwerken adoptie materiaal
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 16:00-17:00: Training industrie klant

Jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar vertalen naar logische oplossingen voor een optimale adoptie.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Groeipad

Medior Adoptie Consultant
Senior Adoptie Consultant
Adoptie Regisseur

Worteller worden?

Meer over Werkplek

sven_stock_wortell
Blogpost / 31-1-2022

Governance bij hybride werken: 5 tips voor soepel en veilig samenwerken met Microsoft Teams

De tijd waarin thuiswerken een optie was, is voorbij. Organisaties over de hele wereld maken het onderdeel van hun vaste beleid. De meeste hebben inmi...
Blogpost / 19-1-2022

Je werkplek zelf beheren: do of don't?

Voor de pandemie was de werkplek al flink aan het veranderen: technologieën werden steeds uitgebreider, waardoor de dynamiek van de werkplek...