Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Cloud

Azure Developer

Senior Lijnden, Gouda en/of thuis 32-40 uur

Als Azure Developer bij Wortell geef je invulling aan het ontwikkelen, beheren en testen van onze diensten. Dit doe je als onderdeel van het managed services team. Jij bent een ervaren professional op het gebied van ARM, Powershell en Bicep (IaC). Uiteraard hebben Azure DevOps en Github geen geheimen voor je! Met jouw skills lever je een belangrijke bijdrage aan het verder automatiseren van onze dienstverlening voor onze klanten.

Samen met jouw team geef je invulling aan de roadmap van onze producten. Je laat geen mogelijkheid onbenut om onze dienstverlening slimmer te maken en komt gevraagd en ongevraagd met advies. Je bent tevens in staat om feedback omtrent onze diensten te verzamelen en samen met de Product Owner hier de juiste prioriteit aan te geven. Je vindt het leuk om jouw kennis te delen met collega’s tijdens onze portfolio dagen of bij de koffiemachine.

Ontmoet enkele collega's

Nick Visser

Product Owner

Robert Prust

Developer

John Beets

Head of Development
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Kennis uitdragen
Development
Feedback verzamelen
Portal integratie
Kennis uitdragen

Je bent ambassadeur van je product(en), zoals 'Azure Out of the Box' & 'Mission Critical Azure' en neemt je teamleaden mee in de ontwikkeling. Je hebt een heldere visie op de moderne Azure omgeving en weet hoe je deze uitdraagt.

Development

Je levert een actieve bijdrage aan het verder automatiseren van onze managed services middels de inzet van onder andere ARM, Powershell en Bicep. CI/CD  en IaC zijn hierbij key!

Feedback verzamelen

Je haalt feedback bij de eindgebruikers over je product op en deelt deze feedback met je Product Owner. Dit kunnen zowel collega’s en/of klanten zijn.

Portal integratie

De development teams bieden hun diensten aan via portals, je zorgt ervoor dat jouw oplossingen hier ook onderdeel van worden. Idealiter kun je deze aanpassingen zelf verzorgen

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Minimaal drie jaar ervaring als developer met grote, complexe Azure omgevingen; 
  • Ervaring met het automatiseren middels ARM, Powershell, Bicep bij voorkeur in een managed service organisatie; 
  • Ervaring met CI/CD middels Azure DevOps en Github; 
  • Je hebt kennis en ervaring van het Microsoft Azure platform zoals landingzones, monitoring en aanpalende services; 
  • Je bent in het bezit van AZ-204 (of bereid deze te halen). 

Sluiten niet alle functie-eisen aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie! 

Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 10:00-12:00: Development
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-14:00: Demo time
Dinsdag 09:00-10:00: Dagstart
Dinsdag 10:00-11:00: Repo check
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 16:00-17:00: Developer playground
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 13:00-14:00: Research nieuwe technieken
Woensdag 14:00-16:00: Documentatie bijwerken
Donderdag 09:00-10:00: Dagstart
Vrijdag 09:00-10:00: Dagstart
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 14:00-16:00: Repo check

Jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft. 

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken. 

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden. 
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging. 
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever. 
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller.

Vragen over de Azure Developer vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder!
Mylène Nijman Recruiter