Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Cloud

Cloud Solutions Advisor

Senior Lijnden, Gouda en/of thuis € 6.000,- tot € 7.500,- 32-40 uur

Als Cloud Solution Advisor begeleidt je organisaties in hun keuzeproces voor cloud technologie. Dit doe je door ze te inspireren en mee te nemen in de mogelijkheden van de Microsoft cloud, zoals Microsoft Azure. Je bedient zowel nieuwe als bestaande klantrelaties en bent verantwoordelijk voor de verkoop van de Cloud producten- en diensten van Wortell. Je haakt aan bij sales gesprekken en bepaalt samen met de klant welke diensten het beste passen bij hun vraag, bijvoorbeeld op het vlak van datacenter migratie, applicatie vernieuwing of een veilige landingzone. Hiervoor maak je de bijbehorende prijsberekeningen en kijk je naar de kosten en uren die nodig zijn.

Je bent op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, en je verdiept je in Microsoft Azure. Deze kennis en expertise zet je niet alleen in voor de klant, maar ook binnen Wortell. Zo ben je een klankbord voor de verder innovaties aan onze Cloud diensten & producten, en werk je intensief samen met de Product Owner.

Naast bovenstaande activiteiten ben jij een echte ambassadeur voor Wortell op het gebied van cloud; door actief met de buitenwereld te communiceren, bijvoorbeeld op social media, of spreken op events. Jij neemt prospects aan de hand mee en begeleid hen met kennis en expertise in de digitale transformatie.

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Presentaties geven
Uitwerken proposities
Marketing en Promotie
Product-ontwikkeling
Presentaties geven
Je gaat regelmatig op klantbezoek om presentaties te geven over de Wortell dienstverlening.  Je neemt de klant actief mee in je verhaal en legt uit hoe onze dienstverlening hun organisatiebehoefte gaat vervullen. Je kunt de klant alles uitleggen op het gebied van Microsoft Azure.
Uitwerken proposities
Als Cloud Solution Advisor ben jij de schakel tussen de organisatie en de techniek. Je analyseert de beschikbare data en informatie van de klant omgeving en werkt een passend advies voorstel uit. Je maakt een uren- en kostenschatting voor de klant, welke je onderbouwt met een managementsamenvatting in samenspraak met Sales.
Marketing en Promotie
Je ondersteunt en levert input aan het marketing team met inhoudelijke kennis van de Wortell cloud producten en dienstenset. Je promoot de producten en dienstenset actief op sociale media en in de community. Je draagt bij aan events en neemt deel aan andere marketingactiviteiten en bent een ambassadeur voor Wortell, zowel intern als extern.
Product-ontwikkeling

Als Cloud Solution Advisor ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Microsoft Azure en weet je wat er op jouw vakgebied speelt bij onze klanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan het product development team om nieuwe diensten te ontwikkelen die aansluiten bij de behoefte van de markt. Daarnaast zorg je voor efficiëntie- en effectiviteitsverbeteringen door materialen herbruikbaar te maken, te standaardiseren, en geeft daarmee het sales verhaal mede vorm.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Relevante ervaring binnen Microsoft Azure-dienstverlening in een vergelijkbare rol;
  • Bewezen trackrecord op het gebied van het verkopen van Microsoft Azure projecten en contracten, RFP’s en aanbestedingen;
  • Proactieve werkhouding, zelf startende mentaliteit met een commerciële mindset;
  • Je hebt een sterke interesse in de verkoop van de nieuwste Microsoft technologieën en de dienstverlening die hier omheen is opgebouwd;
  • Een goed “netwerk” bij Microsoft, of de mogelijkheid die snel op te bouwen.

Sluiten niet alle functie-eisen aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie!

Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 09:00-10:00: Mail wegwerken
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Dinsdag 09:00-10:00: Product ontwikkeling
Dinsdag 10:00-12:00: Meeting met Accountmanager
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 09:00-11:00: RFP verder schrijven
Woensdag 14:00-16:00: Focustijd - Niet storen
Woensdag 16:00-17:00: Productontwikkeling
Donderdag 10:00-11:00: Koffie met collega
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-14:00: Prep meeting
Donderdag 14:00-16:00: Presentatie klant
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-14:00: Klantgesprek
Vrijdag 14:00-15:00: Bila Cloud Architect
Vrijdag 15:00-16:00: Mailbox wegwerken

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!