Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
People & Culture

Corporate IT Recruiter

Medior Level Lijnden, Gouda en/of thuis 32-40 uur

Recruitment is een vak. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om meerdere facetten van recruitment tot zich te nemen. Denk aan sourcing via verschillende media, vacatureteksten ophalen bij de vacaturehouders om deze vervolgens om te laten toveren tot een gave vacature op onze werken-bij site. Ook ga je aan de slag met het voeren van pre-screening calls en begeleid je kandidaten door het proces, maar dat is uiteraard niet alles.

Je komt terecht in een hecht team van 8 recruitment collega's verdeeld over Nederland en België. Hier denk en werk je actief mee aan verschillende projecten om de Candidate Experience nog beter te maken, maar bijvoorbeeld ook om referrals interessanter te maken voor onze Wortellers. Je bent er trots op dat je voor een warme en gave organisatie als Wortell mag werken, maar daarnaast toch af en toe lekker eigenwijs mag zijn.

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Recruitmentoverleg
Sourcing
Pre-screening
Vacature intakes
Recruitmentoverleg

Elke maandag en donderdag beginnen wij met het team de dag samen. In dit overleg, ook wel bosberaad genoemd, neem je met elkaar de week door, kan je jouw hulpvragen stellen en die van andere beantwoorden.

Sourcing

Jij kan met behulp van boolean het beste talent boven water toveren op LinkedIn en weet daarnaast hoe je overige media kan inzetten om te sourcen. Je spreekt je netwerk aan en probeert op creatieve wijze jezelf onder de aandacht te brengen bij nieuw talent.

Pre-screening

Naar aanleiding van een sollicitatie heb jij nog wat vragen over het cv van de kandidaat. Jij belt de sollicitant op om aanvullende informatie op te halen en een kennismakingsgesprek te realiseren.  

Vacature intakes

Jij gaat langs een van de teamcaptains om op te halen wat het profiel van een nieuwe vacature moet zijn. Hier vraag jij uit wat de werkzaamheden zijn, wat ze verwachten van de kandidaat en maak je duidelijk wat de “must have’s” en “nice to have’s” zijn.  

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 3+ jaar werkervaring als (Corporate) Recruiter binnen de IT-branche;
  • Hoge mate van organisatie-sensitiviteit en een goed gevoel voor organisatiecultuur;
  • Administratie draai jij je hand niet voor om en je kan al je acties haarfijn terugvinden.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet jouw week eruit?

Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 16:00-17:00: Vacature intake
Dinsdag 10:00-11:00: 1 op 1 - Head of Recruitment
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 14:00-16:00: Wervingsblok
Woensdag 10:00-12:00: Wervingsblok
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 09:00-10:00: Bosberaad
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 15:00-17:00: Wervingsblok
Vrijdag 09:00-10:00: Telefonische intake
Vrijdag 10:00-12:00: Wervingsblok
Vrijdag 14:00-15:00: Kandidaat inplannen

Je kunt met ons praten. Lachen ook. We werken bij Wortell met onze hersens en vanuit ons hart. We kunnen ook niet anders, want innovatie zit ons nou eenmaal in de genen. Met bijna 500 tech-gekkies zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste en beste oplossingen, maar ook zeker het beste talent. Dus jij en ik snappen elkaar: We zetten de mensen op nr. 1. Daar handelen we ook naar, want met echte ambassadeurs wordt het werven van nieuwe medewerkers een appeltje eitje. Solliciteren wordt een echte experience, en wij doen alles voor de beleving!

Bij Wortell zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid en willen dat ook graag blijven doen. Om dit goed te kunnen faciliteren zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons recruitment team. Ga jij samen met nog 8 andere collega’s het beste talent werven?

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Groeipad

Med. Corporate IT Recruiter
Sr. Corporate IT Recruiter
Talent Acquisition Manager

Worteller worden?

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 1-4-2022

Wörtell opent vestiging in Lapland

De van origine Nederlandse Microsoft Partner Wortell versterkt, na de uitbreiding naar België in 2021, opnieuw haar internationale ambities met e...