Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Productivity

IT Strategy Consultant

Senior Hybride € 5.000,- tot € 6.500,- 32-40 uur

Als Strategy Consultant op het gebied van Productivity help je organisaties met het vertalen van hun huidige of toekomstige manier van werken naar een samenwerk- of portaaloplossing in SharePoint Online en Teams. Je bent expert op een aantal van deze gebieden: kennismanagement, compliance, document managementsystemen, employee experience en migratie trajecten. Ben je nog geen expert, maar heb je wel ervaringen met het uitdenken van oplossingen en het goed inrichten? Geen probleem, wij delen graag kennis en helpen jou met goede begeleiding naar het juiste niveau.

In deze functie leid je organisaties door complexe vraagstukken, stelt scherpe vragen voor inzicht, en presenteert oplossingen aan een divers publiek. Uitdagingen stimuleren je. Na het ontwerpen, implementeer je de oplossingen zowel technisch als functioneel, met mogelijke ondersteuning vanuit jouw team.

Andries den Haan

IT Strategy Consultant

Thijs Karreman

Head of Productivity

Marcel Alberts

IT Strategy Consultant & MVP
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Implementeren DMS
Adviseren klant
Pre sales & offerte
Begeleiden migratietraject
Implementeren DMS

Je helpt een internationale organisatie om hun belangrijke documenten op een verantwoorde manier op te slaan. Je denkt na over werkprocessen, de levenscyclus van bestanden en andere beleidsregels. Je speelt een actieve rol bij de daadwerkelijke inrichting. Door zelf met je handen aan de knoppen te zitten, begeleid je de klant in dit voor hem spannende project.

Adviseren klant

Als IT Strategy Consultant adviseer jij onze klanten zowel op tactisch als strategische niveau over hoe zij beoogde bedrijfsdoelstellingen kunnen behalen dankzij de inzet van Microsoft Technologie.

Pre sales & offerte

Jij hebt een belangrijke rol bij het tot stand komen van offertes, je voert klantgesprekken en denkt mee met het bepalen van de oplossing.

Begeleiden migratietraject

Je helpt een grote organisatie van meerdere Office 365 tenants naar 1 tenant te migreren, je voert gesprekken met diverse stakeholders bepaalt de oplossing en vertaalt dit naar je technische collega’s. Je fungeert als lead consultant richting de klant en behoudt het inhoudelijke overzicht.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Minimaal 4 jaar projectervaring in een vergelijkbare rol;
  • Diepgaande kennis van SharePoint Online, Teams en Purview;
  • Ervaring met het opstellen van informatie architecturen en/of beleid;
  • Ervaring met het inrichten van document management systemen;
  • Jij hebt ervaring met pre sales en bij voorkeur in diverse marktsectoren;
  • Goede communicatie- en presentatie skills, analytisch sterk en in staat om draagvlak te creëren.

Sluiten niet alle functie-eisen aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie

Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Interne kennissessie
Dinsdag 13:00-14:00: Lunch
Dinsdag 15:00-16:00: Implementeren DMS
Woensdag 11:00-12:00: Workshop voorbereiden
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 13:00-14:00: Techblog schrijven
Woensdag 14:00-16:00: Sessie Microsoft Purview
Donderdag 10:00-12:00: Overleg met projectteam
Donderdag 16:00-18:00: Doornemen roadmap
Vrijdag 11:00-12:00: Begeleiding collega
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-15:00: Strategie sessie klant
Vrijdag 16:00-17:00: Adviesgesprek nieuwe klant

Jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Vragen over de IT Strategy Consultant vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder
Mylene Nijman Recruiter
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!