Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij
Productivity

M365 Business Consultant

Senior Lijnden, Gouda en/of thuis € 5.000,- tot € 6.500,- 32-40 uur

Als M365 Business Consultant Productivity bij Wortell ben je het visitekaartje van het Productivity team. Je gaat als eerste in gesprek met de klant, luistert en stelt de juiste vragen. Je weet de vraag achter de vraag te achterhalen, onderscheidt hoofd- en bijzaken, en schetst een passende oplossing. Je inspireert de klant met gedegen oplossingen en zet deze om in een goed voorstel, waarna je het overdraagt aan de M365 Solution Consultant voor de realisatie. Natuurlijk blijf je de de klantontwikkelingen volgen omdat je wilt dat we mooie oplossingen opleveren.

Je inspireert organisaties bij complexe vraagstukken, stelt de juiste vragen en krijgt belangrijke onderwerpen boven tafel. Je schetst de juiste oplossing en presenteert deze aan je niet-technische publiek. Daarna zorg je voor een passend voorstel voor de realisatie.

Jouw toekomstige collega's

Jeroen van Brussel

Business Consultant

Thijs Karreman

Head of Productivity

Femke Cornelissen

Growth Manager Productivity
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Opstellen van voorstellen
Schetsen van oplossingen
Adviseren over migraties
Ondersteunen sales collega’s
Opstellen van voorstellen

Je weet op een begrijpelijke manier de oplossing op papier te zetten. In het voorstel staan o.a. de oplossing, de aanpak en de benodigde investering.

Schetsen van oplossingen

Als de klantvraag eenmaal helder is ga jij aan de slag om oplossingen op het gebied van productiviteit, documenten en kennis & compliance uit te denken. Vervolgens presenteer je die aan c-level bestuurders, zij dienen overtuigd te worden van jouw oplossing.

Adviseren over migraties

Als Business Consultant ga je met klanten in gesprek hoe ze een succesvolle carve out kunnen doen. Je weet mensen te overtuigen van je aanpak en kunt goed voorbeelden aandragen.

Ondersteunen sales collega’s

Onze sales collega’s hebben een concrete lead, om te bepalen wat de beste oplossing is ga je samen met hen met de klant in gesprek.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Minimaal 5 jaar waarvan 2 jaar projectervaring in een vergelijkbare rol;
  • Diepgaande kennis van SharePoint Online & Teams;
  • Ervaring met het schetsen en presenteren van oplossingen;
  • Ervaring met complexe migratie trajecten;
  • Goede communicatie- en presentatie skills, analytisch sterk en in staat om draagvlak te creëren.

Heb je nog geen diepgaande expertise, maar wel ervaring met het uitdenken en inrichten van oplossingen? Geen probleem, dan ontvangen wij graag alsnog jouw sollicitatie. Wij begeleiden je graag naar het juiste niveau.

Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 11:00-12:00: Voorbereiden sessie
Maandag 13:00-14:00: Lunch
Maandag 14:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Maandag 15:00-17:00: Uitdenken samenvoegen M365 tenants
Dinsdag 09:00-10:00: Mailbox wegwerken
Dinsdag 10:00-12:00: Inspireren Power Plaform
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 09:00-10:00: Ondersteuning collega
Woensdag 14:00-16:00: Afstemming Strategy Consultant
Donderdag 11:00-12:00: Adviseren migratie
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 14:00-15:00: Reistijd naar klant
Donderdag 15:00-17:00: Presentatie bij klant
Vrijdag 09:00-10:00: Mailbox wegwerken
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-14:00: Klantgesprek
Vrijdag 14:00-15:00: Aanpak uitdenken
Vrijdag 16:00-17:00: Borrel

Jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Vragen over de M365 Business Consultant vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder
Mylene Nijman Recruiter
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!