Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Managed Services

System Engineer

Medior Lijnden, Gouda en/of thuis 32-40 uur

Als System Engineer bij Managed Services ben je samen met je team verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van onze klanten. Hierbij kun je denken aan grote bedrijven (1000+ werkplekken) zoals onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, retail en maak- & bouwindustrie. Jij gaat je volledig bezighouden met Microsoft Cloud en Hybride omgevingen en met name de vraagstukken die zijn gerelateerd aan de Moderne Werkplek en SharePoint.

Je rolt standaard changes uit en ondersteunt hierbij de lokale beheerder met het oplossen van incidenten. Kom je er niet uit? Geen probleem, je werkt nauw samen met andere Wortell Engineers. Samen zorgen jullie ervoor dat de IT-omgeving van onze klanten optimaal functioneert. De vacature System Engineer is een mooie kans om je verder te ontwikkelen in een innovatieve organisatie, waar kennis intensief gedeeld wordt.

Ontmoet enkele collega's

Martijn Strasters

Head of Services

Sjors de Haan

Engineer

Ramon Sinnige

Engineer
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Oplossen van incidenten
Wijzigingsverzoeken
Kennisdeling
Verbeteringen spotten
Oplossen van incidenten

Samen met het team los je technische vraagstukken op die binnenkomen via ons ticketsysteem. Hierin richt jij je vooral op de Modern Workplace en SharePoint incidenten. Dit zijn voornamelijk complexe vraagstukken die binnenkomen van IT-beheerders aan de klantzijde of van je collega’s binnen het team. 

Wijzigingsverzoeken

Als System Engineer spot jij verbeteringen bij klanten. Je registreert deze en voert deze zelfstandig uit. Het doen van impact analyses, uitwerken van wijzigingsverzoeken is hier onderdeel van.

Kennisdeling

Iedereen brengt zijn eigen expertise mee en onderlinge kennisdeling is daarom belangrijk en wordt dagelijks gestimuleerd. Kennisdeling gebeurt zowel binnen het team als tussen de verschillende afdelingen binnen Wortell.

Verbeteringen spotten

Jij zorgt ervoor dat onze klantomgevingen draaiend en up-to-date blijven. Dit doe je met behulp van onze monitoringstools, maar je gaat ook zelf proactief aan de slag met het uitzoeken van kansen voor verbetering en automatisering voor bijvoorbeeld de integratie tussen SharePoint en Teams.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Een afgeronde mbo-4 opleiding, richting ICT; 
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring als beheerder 
  • Kennis van Intune, Microsoft 365 en SharePoint en/of Teams; 
  • In het bezit van de Microsoft Fundamentals certificeringen (AZ-900, MS-900 of SC-900) of bereid deze te behalen na start in het team. 

Sluiten niet alle functie-eisen aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie! 

Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 09:00-10:00: Mailbox wegwerken
Maandag 10:00-11:00: Standup
Maandag 11:00-12:00: Maintenance taken
Maandag 16:00-17:00: Focustijd
Dinsdag 11:00-12:00: Ondersteuning collega
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-14:00: Techblog schrijven
Woensdag 09:00-10:00: Mailbox wegwerken
Woensdag 10:00-11:00: Wijzigings verzoeken
Woensdag 15:00-16:00: Overleg Servicemanager
Donderdag 09:00-10:00: Mailbox wegwerken
Donderdag 10:00-12:00: Updates bijlezen in teams
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 11:00-12:00: Maintenance taken
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 14:00-16:00: Uitwerken change voorstel
Vrijdag 16:00-17:00: Buddy time

Jouw hart klopt sneller van de Microsoft technologie! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft. 

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken. 

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Groeipad

IT beheerder
Medior System Engineer
Senior Systeembeheerder
Modern Engineer
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller.

Vragen over de System Engineer vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder!
Kahina Fung Recruiter