Cookie alert.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.
Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Ik ben een
werkzaam
binnen
en heb interesse in

Navigeer naar ons Multiversum.

Kennis

Blogpost

Azure Readiness Scan

Met de Azure Readiness Scan onderzoeken we jouw huidige omgeving. We geven inzicht in de mogelijkheden om wel of niet naar Azure te gaan en welke kosten komen kijken bij een eventuele migratie.
cloud security
Blogpost

E-book Remote Everything

‘Hoe ziet de werkplek eruit?’ Gedurende een lange periode hadden we een duidelijk beeld van het antwoord op die vraag. Lees het in dit e-book.
Blogpost

The perfect secure Azure Kubernetes Deployment (part 1)

Kubernetes is the most populair container orchestrator available
Blogpost

Microsoft Flight Simulator 2020 running in Windows Virtual Desktop

How well does Microsoft Flight Simulator 2020 perform on a GPU powered Windows 10 machine published by WVD?  
Blogpost

In-partnership werken aan de beste Moderne Werkplek met Liquit

Liquit en Wortell gaan een strategisch partnership aan om klanten een nog betere Moderne Werkplek ervaring te kunnen bieden.
Blogpost

Innovatie binnen het onderwijs

Samen met een aantal Microsoft-partners en Microsoft sloeg Wortell de handen ineen om een nieuwe community in het leven te roepen: Innovatieplatform Hoger Onderwijs. Het doel: innovatie binnen het onderwijs een boost geven.
Blogpost

Hoge score op klantgerichtheid voor Wortell in de IT Experience Benchmark 2020

Voor het tweede jaar op rij is Wortell door klanten beoordeeld in de IT Experience Benchmark 2020 van Giarte. Lees hier verder over het Giarte onderzoek.
Blogpost

De volgende Microsoft Teams- stap

Microsoft Teams heeft véél meer te bieden dan je denkt.
Groeien
Blogpost

Voed hetgeen je wilt dat groeit

Veel mensen ervaren onrust, spanning of zelfs angst in deze periode. Het is ook uitdagend om deze gevoelens niet te ervaren, aangezien we voortdurend worden gevoed met informatie die ons hiertoe uitnodigt. 
Blogpost

Book. De reserveringsapp van Wortell

We hebben de afgelopen periode gewerkt aan PowerApp om een werkplek te kunnen reserveren op kantoor. En deze stellen we gratis ter beschikking via Github. 
honeypots
Blogpost

Whitepaper: Hoe honeypots voor meer veiligheid zorgen

Honeypots worden ingezet om kwetsbaarheden te simuleren. Lees in dit whitepaper hoe honeypots voor meer veiligheid zorgen. 
Blogpost

Wacht niet op herstel van de oude situatie, maar beweeg in de nieuwe!

Omgaan met een lastige nieuwe situatie.
Blogpost

Ondersteuning voor SharePoint 2010 workflows in SharePoint Online stopt! Wat nu?

SharePoint 2010 workflows binnen SharePoint Online worden per 1 november 2020 niet meer ondersteund. Organisaties die dit type workflows gebruiken zullen naar een alternatief moeten overstappen om hun processen te blijven ondersteunen.
cloud security
Blogpost

E-book Azure Sentinel

Cloud-native security: a comprehensive overview on Microsoft’s cloud SIEM.
Blogpost

Vergaderen in de 1,5-metersamenleving: hoe creëer je verbinding op afstand?

Vergaderingen vinden niet alleen meer op afstand plaats maar vanaf nu deels op kantoor en deels vanuit huis. Hoe creëer je verbinding op afstand?
Datacenter
Blogpost

Modern Datacenter in Azure: 8 goede redenen om er nu mee te starten

De veranderingen op IT-gebied gaan razendsnel. Zeker nu thuiswerken geen optie meer is, maar een must. Veel bedrijven kijken op dit moment of ze applicaties versneld naar de publieke cloud kunnen brengen om ze zo beter te ontsluiten naar de medewerkers of het beheer op afstand eenvoudiger te maken. Ben jij inmiddels ook op zo'n verkenningstocht gegaan?

Cases

Case

Alle hens aan Deck met Debble voor Atlas Professionals

Midden in de coronacrisis aan de slag met een nieuw intranet.
Case

Savant Zorg zet in op adoptie met Digitaal Vitaal voor Microsoft 365

Er wordt niet geleerd hoe je met applicaties omgaat, maar juist uitgegaan van de mensen die ermee moeten werken. De computer wordt je vriend en niet je vijand.”
Case

Collega's dichterbij dankzij Debble bij Greenchoice

“De afgelopen jaren is Greenchoice flink gegroeid; van zo’n 200 naar bijna 500 medewerkers. Hierdoor ontstond de behoefte aan een moderner intranet, vooral om de verbinding tussen collega’s, teams en domeinen te verbeteren.” Chantal Mosso Ramos is interne communicatiespecialist bij Greenchoice en vertelt over de bewuste keuze voor het Debble-intranet.
Case

De duurzame dierfokkerij Hendrix Genetics dankzij wereldwijde data en samenwerking

In de visie 2020 werd door het bedrijf onderkend dat IT een belangrijke enabler was en zijn er een aantal initiatieven gestart, waaronder de outsourcing van het eigen datacenter en wereldwijde implementatie van ERP- en CRM-systemen.
Case

Communicatie via Debble is de verbindende factor voor B&S

“Heel onverwacht kwam het coronavirus om de hoek kijken en ineens zaten onze medewerkers thuis. We hadden al gesprekken met Wortell gevoerd en konden het intranet gelukkig versneld implementeren. Binnen twee dagen waren we live.”
Case

Fiscalisten en accountants hebben meer tijd voor klanten dankzij Debble in Office 365

Binnen DRV ontstond de behoefte naar een omgeving waarin samenwerking tussen de adviseurs ondersteund wordt en kennis, informatie en ontwikkelingen snel gevonden en verspreid konden worden. DRV koos voor de digitale werkomgeving Debble in Office 365.
Case

Avans Hogeschool stapt direct over op online lesgeven

Eind 2018 is Avans Hogeschool overgestapt op Office 365. Inmiddels is de noodzaak van adoptie tijdens IT-projecten onderkend. En docenten? Die weten inmiddels de juiste functionaliteiten te vinden binnen Office 365 en hebben in de corona hectiek snel de omschakeling weten te maken naar online lesgeven.
Case

Voorraadgarantie en verkoopvoorspellingen bij Big Bazar

“We moesten snel schakelen bij Big Bazar. Het bedrijf werd ontvlochten uit de Blokker Holding en daardoor moest de IT met spoed verzelfstandigen. Samen met Wortell hebben we Azure Service Bus verder ontwikkeld, een nieuw intranet neergezet en Teams in gebruik genomen.”
Case

Het ‘waarom’ en 'hoe' van de transformatie bij Stichting Ons Tweede Thuis

Stichting Ons Tweede Thuis (OTT) is een zorgorganisatie die zich richt op het ondersteunen van mensen met een beperking. Met zo'n 2.400 toegewijde professionals – van artsen tot buschauffeurs – biedt OTT zorg en huisvesting aan circa 2.600 cliënten.
Case

De Brauw Blackstone Westbroek vindt ontzorging bij Videobutler

Videovergaderen makkelijker dan ooit bij De Brauw Blackstone Westbroek.
Case

Canon vindt vertrouwen bij Videobutler

Webcasts voor grote groepen collega's bij Canon.

De cultuur van Wortell

Hoe ziet de cultuur van Wortell eruit? Die kenmerkt zich door zijn enthousiasme, kennis en bijzondere mensen. Kom eens bij ons langs om de sfeer te proeven.