Cultuur

Hoe ziet de cultuur van Wortell eruit? Die kenmerkt zich door zijn enthousiasme, kennis en bijzondere mensen. Wij vinden het leuk daarover te vertellen.

img title

Zelforganiseren

Wij willen inspireren omdat we zelf zo enthousiast zijn over de veranderingen in onze organisatie dankzij het zelforganiserend werken. Toen wij de magische grens van 100 medewerkers naderden besloten we afscheid te nemen van het hele managementteam. Wij zijn nu zo enthousiast over wat deze keuze betekent voor ons bedrijf dat we onze kennis graag delen. Lees hier verhalen over het werken in een zelforganiserende organisatie.

 

Lees er alles over
img title

Na ruim 17 jaar maakte ik de switch van Microsoft naar Wortell

Ruim zeventien jaar heb ik bij Microsoft gewerkt. De afgelopen acht jaar als Premier Field Engineer (PFE), een functie waarbij ik veel on-site bij klanten was. Niet alleen in Nederland, maar ook vaak bij buitenlandse klanten. Dat wist ik van tevoren, toen ik aan die functie begon en het was in die tijd ook prima te combineren met mijn privéleven. Na zeventien jaar kwam ik erachter dat het tijd was voor iets nieuws.

Lees het verhaal Lees het verhaal
img title

Feedback en beoordelen zonder managers? Yes we can!

Stel, je komt als nieuwe medewerker bij onze organisatie werken. Hoe werkt dat dan? Wat mag je verwachten? Met deze animatiefilm proberen we jou een antwoord op deze vragen te geven.

Lees het verhaal Lees het verhaal
img title

De transitie: 10 jaar Wortell en nu Microsoft

Toen ik een paar jaar terug Microsoft Wereldwijd Partner Seller of the Year werd, was het voor velen al duidelijk: ‘die gaat naar Microsoft’. Het heeft even geduurd, maar nu is het inderdaad een feit. Voor wie het nog niet weet: ik maak na tien jaar de overstap van Wortell naar Microsoft.

Lees het verhaal Lees het verhaal
img title

Wortell pakt beste werkgevers keurmerk 2017 - 2018

Dit jaar deden wij met Wortell voor het eerst mee met het Beste Werkgevers Keurmerk 2017-2018 van Intermediair en Effectory. Binnen de categorie zakelijke dienstverlening zijn wij gewaardeerd met de hoogst mogelijke score van 3 sterren. Dit is fijn nieuws voor ons – en vooral voor onze werknemers – maar uiteindelijk ook voor onze klanten.

Lees het verhaal Lees het verhaal
img title

Mijn nieuwe avontuur bij Wortell

In februari begon ik aan mijn nieuwe avontuur bij Wortell. Ik werd op de eerste dag meteen ondergedompeld in de “Wortell Wasstraat”, een begeleidingstraject voor starters. Het bevat introducties over planning, marketing, zelforganiserende teams en meer over hoe Wortell te werk gaat. Ikzelf ging aan de slag als Adoptie Consultant en werd mede-verantwoordelijk mensen mee te nemen in de “digital experience” van Office365.

Lees het verhaal Lees het verhaal
img title

Wortell bestaat 20 jaar

Om dat te vieren maakten wij deze onvergetelijke reis naar het prachtige lapland.

20
img title

Omarm de zeikers

Ken je ze? Die zeikende en zeurende mensen in je organisatie die bij iedere beslissing roepen wat beter had gekund, hun hakken in het zand zetten en zoveel mogelijk collega’s proberen mee te trekken in hun gefrustreerde groef. Die mensen lijken werkelijk nooit zin te hebben om ergens hun schouders onder te zetten, want nee, zij richten zich alleen op dat ene dingetje dat volgens hen echt anders had gemoeten. Irritant toch? Vooral omdat je ergens voelt dat ze gelijk hebben. Hoe moet je hiermee omgaan?

Lees het verhaal Lees het verhaal