Cultuur

Hoe ziet de cultuur van Wortell eruit? Die kenmerkt zich door zijn enthousiasme, kennis en bijzondere mensen. Wij vinden het leuk daarover te vertellen.

img title

Zelforganiseren

Wij willen inspireren omdat we zelf zo enthousiast zijn over de veranderingen in onze organisatie dankzij het zelforganiserend werken. Toen wij de magische grens van 100 medewerkers naderden besloten we afscheid te nemen van het hele managementteam. Wij zijn nu zo enthousiast over wat deze keuze betekent voor ons bedrijf dat we onze kennis graag delen. Lees hier verhalen over het werken in een zelforganiserende organisatie.

 

Lees er alles over
img title

Van barman tot Security Consultant

Mijn naam is Lennard Kuijten, 35 jaar en 4 jaar werkzaam bij Wortell. Ik heb een passie voor security, sporten (hardlopen & fietsen), koken, humor en katten. In deze blog vertel ik mijn verhaal over hoe ik van barman tot Security Consultant gegroeid ben.

Lees het verhaal Lees het verhaal
img title

Van sollicitatie tot proeftijd: hoe ziet de kandidaatbeleving eruit?

De ‘journeys’ binnen bedrijven vliegen je tegenwoordig om de oren. Maar hoe zit het precies met de candidate journey? In deze blog vertellen we je hoe de kandidaatbeleving eruitziet binnen Wortell en wat jij als kandidaat van ons kunt verwachten.

Lees het verhaal Lees het verhaal
img title

Voor de tweede keer Beste Werkgever van het Jaar!

Wortell heeft het tweemaal op een rij voor elkaar gekregen: we zijn verkozen tot ‘Beste Werkgever van het Jaar’ in de categorie IT-dienstverlening. Een eer, want deze titel verdien je niet zomaar!

Lees het verhaal Lees het verhaal
img title

Een warm welkom bij Wortell

Een nieuw jaar, een nieuwe baan. Woensdag 2 januari ging mijn Wortell avontuur van start samen met vijf anderen. Al was dat eigenlijk niet mijn eerste dag. Je bent Worteller vanaf het moment dat je handtekening onder het contract staat. De eerste kennismaking was voor mij tijdens de company day in november. Ook mocht ik aanschuiven bij het kerstontbijt. De deur van de kerk staat altijd voor je open. Dat voelt als een warm bad.

Lees hier het verhaal Lees hier het verhaal
img title

Wat kan beter volgens onze medewerkers?

In het jaar 2017-2018 heeft Wortell de award gewonnen voor Beste Werkgever van het Jaar. Een prachtige onderscheiding waar we trots op zijn. Maar Wortell zou Wortell niet zijn als we niet zouden kijken naar wat er nog beter kan volgens onze medewerkers. Wij nemen de term ‘zelforganiserend’ namelijk uiterst serieus.

Lees meer Lees meer
img title

Jubilea moeten gevierd worden!

Wortell bestaat 20 jaar. Om dat te vieren maakten wij vorig jaar deze onvergetelijke reis naar het prachtige lapland.

20
img title

Na ruim 17 jaar maakte ik de switch van Microsoft naar Wortell

Ruim zeventien jaar heb ik bij Microsoft gewerkt. De afgelopen acht jaar als Premier Field Engineer (PFE), een functie waarbij ik veel on-site bij klanten was. Niet alleen in Nederland, maar ook vaak bij buitenlandse klanten. Dat wist ik van tevoren, toen ik aan die functie begon en het was in die tijd ook prima te combineren met mijn privéleven. Na zeventien jaar kwam ik erachter dat het tijd was voor iets nieuws.

Lees het verhaal Lees het verhaal